JSport.roJSport.ro

CFR Cluj o va întâlni pe Poli Iaşi, marţi seara, în optimile de finală ale Cupei României, ardelenii fiind deţinătorii acestui trofeu.

Cu 24 de ore înaintea jocului, feroviarii ştiau că nu se pot baza pe Billel Omrani, suspendat şi cusut la mână după meciul cu CSU Craiova, dar situaţia antrenorului Vasile Miriuţă, de asemenea eliminat în acel joc, era încă neclară.

Tehnicianul CFR-ului va afla doar astăzi, în jurul prânzului, dacă va putea sta pe bancă la meciul cu ieşenii, oficialii clujenilor aşteptând o decizie de la FRF în acest sens. Cert este că, pe lângă Omrani, din lotul alb-vişiniilor va mai lipsi Sorsa, jucător care a încheiat, deja, anul 2016, în timp ce Gomelt este incert.

„Iaşiul este într-o revenire de formă, are jucători buni, echipa este bine închegată, dar este un meci de Cupă pe care îl jucăm acasă şi trebuie să îl câştigăm. Omrani va fi suspendat, dar aici e vina jucătorului, pentru că nu trebuia să aplaude arbitrul, chiar dacă a luat acel prim galben, unde eu zic că nu a fost niciun fault. Oboseala e normal să se adune un pic, pentru că sunt unii jucători care au evoluat destul de mult, dar mai avem aceste două meciuri, iar mâine voi folosi cea mai bună echipă, pentru că apoi avem patru zile până la meciul cu Voluntari. Astra se apropie de noi, dar nu ne interesează ce fac adversarii, suntem la mâna noastră şi depindem doar de noi în lupta la play-off”, a declarat Miriuţă, înaintea jocului care o poate păstra pe CFR Cluj în cursa de apărare a Cupei României.

Meciul cu Poli Iaşi, ultimul al anului 2016 pe teren propriu, se va disputa în această seară, de la ora 20:30.

„Avem o responsabilitate mai mare pentru că suntem câştigătorii Cupei şi e obligatoriu să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Gazonul e foarte bun, s-a dat drumul la căldură”, Mario Camora, CFR Cluj

Va fi un meci foarte greu, bine că jucăm acasă pentru că drumul până la Iaşi era foarte greu si obositor. Suntem deţinătorii Cupei României şi trebuie să câştigăm obligatoriu acest meci. Cei de la Iaşi sunt pe un trend ascendent şi nu au nimic de pierdut”, Adrian Păun, CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.