JSport.roJSport.ro

IMG_0306Noul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuţă, şi-a reînceput luni după-amiaza treaba la Cluj, după o pauză de un an şi jumătate.

Acesta s-a întors la CFR cu scopul de a duce echipa cât mai sus în noul sezon, la prezentarea sa oficială Miriuţă fiind însoţit şi de către administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu. Potrivit acestuia din urmă, nu a existat nicio discuţie cu un alt antrenor, Vasile Miriuţă fiind unica variantă luată în calcul după plecarea lui Conceicao, cele două părţi înţelegându-se în doar două minute.

„Cu Vasile Miriuţă am vorbit doar după ce am avut certitudinea că nu vom mai continua cu Antonio Conceicao. Din respect pentru tot ce a făcut dânsul la Cluj, nu ne-am permis să vorbim cu altcineva până când nu era sigură despărţitea de Conceicao. În câteva minute ne-am înţeles cu Miriuţă şi vreau să vă spun că nu a existat alte discuţii cu alt antrenor, indiferent cum s-ar numi el. Vasile Miriuţă a fost prima şi singura opţiune, toţi specialiştii de la club l-au dorit, pentru că a dat dovadă de profesionalism cât timp a lucrat aici”, a explicat administratorul judiciar al clubului.

Miriuţă s-a întâlnit pentru prima oară cu actualii jucători doar după conferinţa de presă, tehnicianul care a mai pregătit-o pe CFR în 2014 anunţând că vrea să ducă echipa în play-off.

„Mă bucur că m-am întors la CFR şi că mi s-a dat încrederea de a veni înapoi. E un lucru foarte bun pentru mine, aici am avut multe satisfacţii, o relaţie foarte bună cu conducerea, cu suporterii şi sper să facem din nou un sezon foarte bun, cum am făcut data trecută. E uşor să spui că am avut nu ştiu câte oferte înainte, dar în momentul în care am primit telefonul nu cred că am discutat mai mult de două minute. CFR e un club la care m-am simţit bine, are toate condiţiile pentru a face performanţă şi aştept să încep munca”, a spus cel care a părăsit-o pe CFR în noiembrie 2014, după o victorie cu 4-0 în faţa celor de la CSMS Iaşi.

Clujenii vor pleca marţi într-un cantonament în Slovenia, acolo unde vor pregăti Supercupa României cu Astra Giurgiu, programată pe 16 iulie pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.