JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu FC Viitorul, din ultima etapă a turului play-off-ului, iar ardelenii se gândesc, deja, la jocul cu FCSB din runda următoare. Prezent la conferinţa de presă organizată în urma meciului de aseară, Vasile Miriuţă, nu a părut  foarte mulţumit de această remiză.

El a spus că oboseala şi-a pus amprenta asupra jucătorilor, dar şi că, totuşi, acest punct îi ajută să fie prezenţi pe podiumul play-off-ului.

,,Am luat un punct care nu ne ajută foarte mult în clasament, dar e un punct. A fost o repriză bună, părerea mea, iar ocazii am avut şi noi, dar şi ei. A doua repriză, din păcate, am picat fizic atât noi, cât şi ei. S-a acumulat oboseala din aceste patru jocuri în 13 zile şi nu am ce să le reproşez băieţilor. Cât au putut şi-au făcut treaba foarte bine. Ne dorim să rămânem pe podium”.

Vasile Miriuţă speră ca Ciprian Deac să fie convocat la Naţională în urma evoluţiilor sale, şi este convins că acesta va rămâne în continuare jucătorul CFR-ului. Ba mai mult, antrenorul clujenilor speră ca mijlocaşul său să marcheze chiar golul decisiv cu FCSB.

,,După cum joacă, îl văd convocat la Naţională. A făcut un meci bun. A avut şi acea bară, iar cât l-a ţinut <<balamalele>> şi pe Cipri a alergat. Din câte ştiu eu, s-a înţeles cu CFR. Nu îmi fac probleme că din vară nu va rămâne la noi. De altfel, îmi doresc, din suflet, să câştigăm cu golul lui Deac contra Stelei”, a concluzionat Vasile Miriuţă.

CFR se clasează pe locul 3 cu 29 de puncte, iar etapa viitoare o va întâlni pe FCSB în Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.