JSport.roJSport.ro

Elevii lui Vasile Miriuţă au pierdut cu 0-3 meciul contra Craiovei, nereuşind să fie concentraţi, după cum au recunoscut şi ei la final. Dubla lui Ivan (30, 77) şi golul lui Zlatinski (44) au reuşit să le taie aspiraţia la titlu celor de la CFR Cluj.

Prezent la conferinţa de presă organizată la finalul meciului, antrenorul CFR-ului, a recunoscut că nu au fost la fel de buni ca cei de la Craiova şi că nu le reproşează nimic jucătorilor. Totodată, cea mai mare bucurie a lui Miriuţă a fost “fabricată” de suporterii prezenţi la stadion, care i-au susţinut pe jucători tot meciul, după cum a declarat chiar el.

,, A fost o seară tristă şi cred că a fost cel mai slab joc, al nostru, pe teren propriu. Am făcut o partidă slabă, nu am reuşit să fim concentraţi şi, poate, s-a adunat şi oboseala pe final. Trebuie să recunoaştem că Craiova a fost mai bună ca noi, din toate punctele de vedere.  Ei la prima fază au marcat, iar al doilea gol a venit pe fondul unei greşeli în lanţ a echipei. Trebuia să facem fault tactic şi să rupem jocul în jumătatea adversă. Nu am ce să le reproşez băieţilor pentru acest parcurs pe care l-am făcut până acum împreună. Cel mai mult mă bucură faptul că suporterii au fost alături de noi 90 de minute şi i-au încurajat pe băieţi”, a spus Vasile Miriuţă.

Antrenorul a fost completat şi de fundaşul central, Răzvan Horj,: ,,Suntem foarte supăraţi că am pierdut aceste puncte importante pentru noi. Trebuie să ţinem capul sus pentru că urmează meciul cu Dinamo şi să obţinem cele trei puncte. Cred că nu ne-am concentrat foarte mult şi nici noi nu înţelegem ce a fost”.

CFR Cluj va primi sâmbătă, 6 mai, vizita echipei Dinamo Bucureşti începând cu ora 21:15, iar ultimul meci din acest sezon îl va juca pe terenul echipei lui Hagi, Viitorul Constanţa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.