JSport.roJSport.ro

CFR Cluj are şanse mari de a ajunge în play-off-ul Ligii I, acolo unde punctele fiecărei echipe se vor înjumătăţi.

În aceste condiţii, inclusiv trupa feroviară pare a avea un cuvânt de spus în lupta la titlu, însă antrenorul clujenilor, Vasile Miriuţă, nu este de aceeaşi părere. Tehnicianul feroviarilor a dat-o, deja, pe Steaua campioană chiar dacă sezonul regulat încă nu s-a încheiat, Miriuţă argumentând că roş-albaştrii au un joc care îi recomandă la locul 1.

„Nu cred că va fi o luptă strânsă la titlul de campioană, cred că Steaua va câştiga, sunt marii favoriţi, ăsta-i adevărul, chiar dacă nu-mi place s-o spun. Până acum nu am spus-o, dar se vede şi în jocul lor, l-au luat şi pe Alibec, au crescut şi cred că Steaua va câştiga, chiar dacă nu-mi convine. Viitorul va termina în primele trei, iar CFR-ul… în play-off”, a declarat Vasile Miriuţă, vineri dimineaţa, la stadionul din Gruia.

Acesta a fost „contrat” imediat de către Ciprian Deac, elevul său nefiind de aceeaşi părere, milocaşul CFR-ului menţionând că va fi o luptă până în ultima etapă.

„Se vor înjumătăţi punctele şi în play-off va fi care pe care. Mi-aş dori ca CFR-ul să fie în play-off, nu contează cine va mai fi. În play-off vor fi cele mai bune echipe din România şi cred că va fi o luptă frumoasă, pentru că nu poţi să spui de nimeni că este favorit. Steaua are o echipă bună, dar nu cred că a câştigat deja campionatul, cred că va fi o luptă strânsă, care se va duce până la ultimul meci”, a precizat mijlocaşul CFR-ului, înaintea penultimului joc din sezonul regulat al clujenilor, care vor evolua luni seară, la Iaşi.

„Astra are o echipă bună, bravo lor că au ajuns până aici, dar hai să fim serioşi, te-a scos Genk, o echipă din Belgia de pe locul şapte sau opt”, Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.