JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a ajuns din nou pe loc de play-off după o ultimă etapă favorabilă în Liga I, iar o victorie cu ASA Târgu Mureş, vineri, va apropia şi mai mult trupa feroviară de îndeplinirea obiectivului.

Rezultatele din acest sezon, obţinute cu Vasile Miriuţă pe bancă, l-au făcut pe antrenorul clujenilor să se gândească la un viitor al său tot în Gruia, tehnicianul CFR-ului, care şi-a prelungit recent contractul până în 2018, sperând să rămână cât mai mult timp la Cluj.

„Mă simt foarte bine aici la Cluj şi îmi doresc să fiu un mic Ferguson. Am contract cu CFR şi vreau să rămân cât mai mult. Deocamdată, mai avem trei meciuri de disputat pe care trebuie să le câştigăm, suntem în grafic acum, dar linişte încă nu avem. Cu cele şase puncte care ne-au fost luate aşa bine aş fi dormit acum, dar la final o să fie mai frumos pentru că muncim mult, tragem de noi, iar satisfacţia va fi cu atât mai mare când vom termina pe un loc de play-off”, a declarat antrenorul CFR-ului, care a exclus posibilitatea de a lăsa Clujul pentru Dinamo, echipă care îşi caută antrenor.

„E greu de spus cine va merge în play-off, vreau să mergem noi, iar în rest chiar nu mă interesează. Despre Dinamo, nu cred că e riscant ca un antrenor să preia acum echipa, înainte de play-off, sunt antrenori care nu au job şi e bine să reintri în circuit, mai ales că Dinamo nu se refuză”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Ardelenii vor juca, vineri seară, cu ASA Târgu Mureş, după care vor merge la Iaşi şi vor primi vizita Viitorului în ultimele trei etape din sezonul regulat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.