JSport.roJSport.ro

sediu USocietatea care s-a ocupat de destinele Universităţii Cluj până luna trecută va mai trăi cel puţin câteva săptămâni.

La Tribunalul Botoşani trebuia să fie deschisă, vineri dimineaţa, procedura de faliment a vechii societăţi, administrată judiciar de către Marieta Anastasescu, însă a fost acordată o altă amânare. Noul termen a fost stabilit pentru 29 septembrie, acest lucru însemnând, automat, că juniorii Universităţii, care încă mai au contract cu vechea societate, nu pot fi folosiţi în Liga a IV-a decât dacă vor rămâne liberi, în urma unor memorii depuse la FRF.

„În dosarele de insolvenţă sunt mai multe cauze într-una. Există un dosar mare, iar orice altă cerere de plată formează dosare noi. Se pot forma chiar zeci de dosare asociate, pentru că apar diverse persoane care revendică anumite sume de bani. Astăzi nu se va da o decizie în acest dosar, se va judeca pe 29 septembrie”, ne-a explicat un reprezentant al Tribunalului Botoşani.

De altfel, oarecum surprinzător, chiar administratorul judiciar al Petrolului Ploieşti, Via Insolv, are pretenţii financiare de la A & A Consultants, societatea care a administrat Universitatea Cluj, şi este ultimul înscris pe lista cererilor de plată. Termenul de judecată a fost stabilit pentru 13 octombrie, nefiind exclus ca acest lucru să ducă la o altă amânare şi în 29 septembrie.

De menţionat că administratorul judiciar al Petrolului Ploieşti a cerut în instanţă falimentul societăţii pe care îşi desfăşura activitatea clubul de fotbal, galben-albaştrii renăscând, între timp, în Liga a IV-a, la fel ca şi Universitatea Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.