JSport.roJSport.ro

Meciul dintre România şi Danemarca se va disputa duminică seară, pe Cluj Arena, 27.000 de spectatori fiind aşteptaţi la partida decisivă pentru păstrarea speranţelor „tricolorilor” de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

Cum era de aşteptat, afluenţa mare de public va duce şi la interzicerea traficului auto pe câteva străzi din apropierea stadionului, însă, spre deosebire de alte evenimente de importanţă majoră, spectatorilor le este permis să-şi lase maşinile la câteva zeci de metri de Cluj Arena.

Mai precis, aceştia îşi vor putea parca autoturismele în parking-ul de sub Sala Polivalentă, accesul fiind permis acolo între orele 19:00 şi 00:00.

„Duminică, 26 martie 2017, cu ocazia meciului de fotbal România – Danemarca, care se va desfășura pe Stadionul Cluj Arena de la ora 21.45, vor fi impuse restricții de circulație pentru buna desfășurare a acestui eveniment. Astfel, între orele 18.00 – 23.00, circulația rutieră va fi restricționată pe strada George Coșbuc (de la intersecția cu str. Cardinal Iuliu Hossu până la intersecția cu Splaiul Independenței), aleea Stadion, Splaiul Independenței (de la podul Garibaldi până la podul Napoca). Spectatorii care au bilete la meci vor putea să își parcheze autoturismele în parkingul Sălii Polivalente, care va fi deschis în intervalul orar 19.00 – 24.00.  Accesul spre intrarea în parking se va face  dinspre strada Uzinei Electrice – Aleea Stadion. În intervalul orar 17.30-19.00  parkingul va fi închis pentru efectuarea controlului de securitate”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene.

Meciul dintre România şi Danemarca va începe la ora 21:45, accesul în stadion fiind permis de la ora 19:15. Recomandările FRF făcute pentru suporterii Naţionalei care vin la acest meci pot fi consultate AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.