Victoria Cluj-Victoria Viişoara s-a terminat 4-0 şi a fost singurul meci al zilei care s-a jucat în Liga a IV-a.

Partida a avut loc pe terenul sintetic de la baza “Ardealul” şi a fost controlată în totalitate de către clujeni.

Jucătorii lui Marius Suller nu au avut deloc emoţii şi au rezolvat meciul încă de la pauză. Pintea a deschis scorul, după care Şumblea şi Unguruşan au mai reuşit alte două goluri.

Tot Victoria din Cluj a fost mai bună şi în partea secundă, iar Sîntejudean a stabilit scorul final în ultimele minute. Viişoara a jucat astăzi fără mai mulţi titulari, în frunte cu golgheterul Sebastian Moldovan, accidentat, dar a încheiat cu 16 puncte o primă parte a sezonului pe care nu a început-o deloc bine. Clujenii, în schimb, au trecut deocamdată pe locul 2, cel puţin până la meciul de mâine al Floreştiului.

Partida de la Cluj-Napoca a fost singura a zilei din Liga a IV-a. Din cauza temperaturilor scăzute, terenurile de la Tritenii de Jos, Dej şi Mihai Viteazu au fost îngheţate, astfel că trei meciuri din etapa a 14-a, prima a returului, au fost amânate pentru anul viitor. Duminică se vor juca ultimele două partide, CS Floreşti-Someşul Gilău şi derby-ul Vulturul Mintiu Gherlii- Someşul Dej, ambele de la ora 14:00.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte