JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a disputat sâmbătă seara, 22 iulie, primul meci în faţa propriilor suporteri din sezonul competiţional 2017-2018 contra echipei FC Viitorul. ,,Feroviarii” au reuşit să o învingă pe campioana României cu 2-0, golurile fiind marcate de Urko Vera (17) şi Kevin Boli (autogol 82).

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost prezent la conferinţa de presă organizată la finalul jocului unde s-a arătat mulţumit de elevii săi.

,,A fost un meci tensionat deoarece au jucat echipele clasate pe primele locuri în play-off-ul din sezonul trecut. A venit echipa campioană la primul meu meci acasă. Chiar mă gândeam că pe unde am antrenat nu cred să fi câştigat primul meci acasă. M-am gândit că iar se va întâmpla acelaşi lucru, mai ales că Viitorul jucase excelent în meciul cu Mediaş. Nu ţin minte o ocazie clară a Viitorului în acest meci. În schimb, noi am avut patru-cinci ocazii foarte clare şi un gol anulat. Până la urmă, cred că, victoria este meritată şi îi felicit pe toţi băieţii care au jucat şi pe cei care nu au jucat deoarece era important ca toată lumea să fie unită”.

Dan Petrescu a avut parte de o supriză din partea staff-ului tehnic, după victoria obţinută în faţa campioanei României. Ibrahima Balde a fost prezent în tribună, după ce şefii din Gruia au reuşit să se înţeleagă cu jucătorul dorit de antrenorul ,,alb-vişiniilor”. Pe 21 iunie, Dan Petrescu declara că Balde nu a mai putut fi contactat telefonic şi că era cel mai bine plătit jucător din România.

,,A fost o surpriză din partea conducerii şi le mulţumesc pentru că mi l-am dorit foarte mult. Chiar dacă a venit târziu, mai bine mai târziu decât nicidoată” a spus antrenorul ,,feroviarilor”.

În urma egalului cu FC Botoşani şi a victoriei cu FC Viitorul, CFR Cluj a reuşit să adune patru puncte, iar următoarea partidă va fi în deplasare contra echipei Gaz Metan Mediaş.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.