JSport.roJSport.ro

20151122_142644_1024x768Vulturul Mintiu-Gherlii s-a impus cu 4-1 în meciul disputat, duminică la prânz, împotriva Someşului Gilău, în ultima etapă a turului Ligii a IV-a.

După 0-1 la pauză, gol înscris de Claudiu Pop, gazdele au întors complet meciul în repriza a doua, perioadă în care au marcat de patru ori în poarta lui Biliga, autorii golurilor fiind Mihai Szabo, Cosmin Mureşan şi Alex Rus, ultimul reuşind o „dublă”. Totuşi, oaspeţii au acuzat vehement arbitrajul la final, aceştia fiind nemulţumiţi de lovitura de la 11 metri dictată de „centralul” Dragoş Lunca împotriva lor, penalty prin care gazdele au reintrat în joc.

„Eu nu prea comentez arbitrajul, dar acum sunt foarte nervos. A fost un arbitraj execrabil astăzi, iar la acel penalty nu a existat niciun contact şi nici măcar gazdele nu au cerut nimic. După ce am luat primul gol am căzut şi au picat celelalte, dar arbitrajul este principala cauză pentru care am pierdut. Mai grav este că, zic eu, a fost cu tentă împotriva noastră. Până la pauză a fost bine, am condus cu 1-0, am ratat şi câteva ocazii de gol, dar apoi am pierdut pe mâna arbitrului”, ne-a declarat antrenorul Gilăului, Rareş Mateş.

Acesta, însă, a fost deranjat şi de o „manevră” pe care cei de la Vulturul ar fi făcut-o în cel priveşte pe portarul titular al echipei gherlene, Adrian Farcaş. Potrivit oficialului de la Someşul, acesta ar fi jucat şi în meciul de juniori, acolo unde a luat cartonaş roşu şi, conform regulamentului, nu ar fi trebuit să stea în poartă la meciul de Liga a IV-a.

„Problema este că el a jucat la juniori pe un alt nume, deci pe identitate falsă. Noi am câştigat acolo cu 5-0 şi nu am făcut confruntare la juniori, pentru că nu m-a interesat cu cine joacă ei, dar apoi am făcut contestaţie când am văzut. La echipa mare a jucat pe carnetul său, dar problema a fost la juniori. Acolo, dacă a luat cartonaş roşu, nu ar fi trebuit să joace şi la echipa mare”, a mai spus antrenorul Someşului.

Reprezentanţii gazdelor au infirmat acuzaţiile venite dinspre Gilău, iar organizatorul de competiţii al Vulturului, Gavril Grigoreanu, ne-a spus că cei de la Someşul ar fi trebuit să ceară verificarea carnetelor de joc dacă aveau anumite îndoieli.

„Portarul a jucat pe carnetul lui la echipa mare, iar ei de ce nu au venit să confrunte carnetele la juniori? Noi nu aveam nimic împotrivă. Aşa era corect. Oricum, contestaţia făcută de către ei nu are cum să influenţeze rezultatul de la echipa mare. De ce nu au băgat-o în poartă, pentru că au avut meciul în mână? Noi am început mai slab, ca de obicei în ultimul timp, dar ne-am revenit după pauză şi am reuşit să câştigăm. Au acuzat arbitrajul? Apăi noi ce să mai zicem de arbitrajul pe care l-am avut etapa trecută”, ne-a spus oficialul Vulturului.

După această victorie, gazdele au urcat momentan pe locul patru în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Someşul a rămas cu 16 puncte, pe locul opt.

Vulturul: Farcas-Pop V., Pop F., Stupinean, Chendrean, Balint, Mureşan, Szabo, Rusu, Boier, Rus. Au mai intrat: Codorean şi Sacu. Antrenori: Adrian Trif şi Paul Stupinean

Someşul: Biliga-Roşu, Niste, Muscă, Pop C., Dumitraş, Pop A, Mateş, Petrişor, Miron, Sfârlea. Au mai intrat: Bala, Maja, Mon. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.