JSport.roJSport.ro
foto: Eugen Pop, turdanews.ro
foto: Eugen Pop, turdanews.ro

Industria Sârmei Câmpia Turzii nu a avut nicio problemă la Apahida, în meciul din etapa a 21-a a Ligii a IV-a, oaspeţii câştigând cu 3-0.

Singurul punct negativ al formaţiei lui Valentin Şandru în acest joc a fost lipsa de concentrare la finalizare, ISCT reuşind să fructifice doar trei dintre ocaziile avute, golurile fiind marcate de Florin Dan, Cosma şi Baba. De partea cealaltă, apahidenii au evoluat în nota obişnuită din acest retur şi nu au emis pretenţii nici în faţa echipei din Câmpia Turzii, care a ajuns la 31 de puncte în clasament şi se menţine pe poziţia a şaptea.

În schimb, Someşul rămâne ultima în clasament, cu doar şapte puncte strânse până acum, toate în turul campionatului.

„Ne-am întrecut în ratări, am jucat cu un adversar destul de modest, iar unii dintre jucători au fost superficiali şi am ratat câteva ocazii monumentale. Am mai avut şi două bare, am irosit şanse şi din doi metri şi nu mai ştiu câte alte ocazii. Mai ales în a doua repriză cred că 85% am jucat doar în jumătatea lor”, ne-a spus antrenorul ISCT-ului, Valentin Şandru, care a folosit la Apahida următoarea echipă:

ISCT: Ursu – Curta, Oroian, Cecălăcean, Marcu – Cosma, Tescar, Oltean, Fl. Dan – Baba, Voiculeţ. A mai intrat: Rus. Antrenor: Valentin Şandru

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.