JSport.roJSport.ro

IMG_5816Luceafărul 2010 Cluj a câştigat, 1-0, meciul cu Someşul Gilău, din penultima etapă a Ligii a IV-a. Singurul gol a fost marcat din penalty de către antrenorul jucător al clujenilor, Călin Budişan, cel care a apărat patru lovituri de la 11 metri săptămâna trecută, la Campionatul Mondial al Avocaţilor.

Reveniţi din Spania cu mai multe indisponibilităţi, clujenii au avut în faţă un adversar incomod, care a încurcat multe echipe în acest final de sezon. De altfel, elevii lui Rareş Mateş, de asemenea jucător pentru echipa sa, au trecut în câteva rânduri pe lângă gol în meciul jucat la Floreşti, penalty-ul din a doua repriză obţinut de către gazde făcând, în cele din urmă, diferenţa.

După ce a stat în poartă la Mondialul din Spania, acolo unde a apărat patru penalty-uri în semifinale şi finală, Călin Budişan a jucat vârf pentru Luceafărul sâmbătă, el reuşind să marcheze chiar din respectiva lovitură de la 11 metri. Cele trei puncte obţinute după acest joc o saltă din nou pe formaţia clujeană pe locul trei în clasament, cel puţin până la meciul din Mintiu-Gherlii şi Feleacu, în timp ce Gilăul rămâne pe locul opt, poziţie pe care va şi încheia sezonul.

„A fost un joc echilibrat, în care nu am ieşit în evidenţă niciuna dintre cele două echipe. Eu pot să zic că scorul e corect, poate că am dominat exact cât să câştigăm cu 1-0. Am avut şi multe absenţe, doar două rezerve, dintre care un jucător a intrat accidentat, am fost într-o situaţie mai critică. Mi-am dorit să joc şi atacant, nu doar portar şi, după ce am apărat câte două penalty-uri în semifinală şi finală la Campionatul Mondial al Avocaţilor, am zis să dau acum şi gol din penalty. Am încă un gust amar după acea finală, dar asta e. Mai avem două meciuri în Liga a IV-a, sper să le câştigăm şi, după ce am devenit vicecampioni mondiali, un loc trei în campionat poate nu e chiar un eşec”, a declarat antrenorul clujenilor, Călin Budişan.

În schimb, tehnicianul Someşului s-a arătat nemulţumit de rezultat, Rareş Mateş menţionând că echipa sa ar fi meritat chiar să câştige.

“A fost un meci bun făcut de echipa mea, deşi am avut mulţi juniori pe teren, dar sunt mulţumit de joc şi de copii. Păcat de rezultat, e nedrept, pentru că am avut mai multe ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Eu zic că i-am dominat la toate capitolele, am fost peste ei. În rest, căldură mare şi arbitraj slab”, ne-a spus antrenorul jucător al Someşului, cel care a subliniat, însă, că lovitura de la 11 metri a fost corect acordată.

Luceafărul: Aranyosi – Creţu, Truşcă R, Aron, Corpodean – Vălean, Truşcă Ad, Paravan, Baltar P – Roman, Budişan. Au mai intrat: Dîrjan P, Hedeş. Antrenor: Călin Budişan

Someşul: Mariş – Iacob, Roşu, Miron, Pop – Mateş, Dumitraş, Bala, Gherman – Fertea, Chiorean. Au mai intrat: Crişan, Poali, Marton. Antrenor: Rareş Mateş

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.