JSport.roJSport.ro

img_0292În alte două meciuri din etapa a şasea a Ligii a IV-a, disputate sâmbătă dimineaţă, Someşul Gilău a câştigat greu cu CFR Dej, 2-1, în timp ce Unirea Floreşti nu a avut probleme prea mari cu Unirea Triteni, scor 4-1.

Meciul de la Gilău s-a terminat, însă, cu acuzele vehemente ale oaspeţilor la adresa centralului Vlad Inoan, dejenii fiind nemulţumiţi că nu au primit şi ei o lovitură de la 11 metri. Potrivit oficialilor CFR-ului, rezultatul meciului a fost influenţat de prestaţia arbitrului, tehnicianul alb-vişiniiilor cerând chiar excluderea sa din arbitraj.

„Azi am pierdut din cauza unui arbitru care nu a vrut să ne dea un penalty. A acordat o lovitură de la 11 metri gazdelor în mod corect, pentru că i-a sărit mingea în mână unui jucător de-al meu, dar după cinci minute a fost o fază identică în careul Gilăului şi pentru mine nu a dat penalty. A fost o viciere totală de rezultat. Acest Inoan nu mai are de ce să arbitreze în Liga a IV-a, sunt foarte revoltat, nu aş mai dori ca acest arbitru să ne arbitreze pe noi, de fapt nu l-aş mai dori la nimeni, la ce gafe face. Cu Gherla am păţit-o în prima etapă tot cu el la centru, cu Gilăul la fel. Chiar cineva de pe banca Someşului ne-a spus că a fost penalty clar”, a tunat antrenorul dejenilor, Darius Boldor, cel care nu a uitat, totuşi, să-şi felicite jucătorii pentru meciul de astăzi.

Dacă Borşan a marcat golul oaspeţilor, Vasile Prodan şi antrenorul jucător Rareş Mateş au fost cei care au contribuit la victoria Someşului, echipă care a urcat pe locul doi în clasament, peste Sticla Turda şi Universitatea Cluj.

„Dejul a dominat în prima repriză, pentru că am vrut să dăm şanse şi altor jucător care nu au jucat deloc sau au făcut-o mai puţin şi ne-a surprins evoluţia sub aşteptări a lor. Dar am făcut câteva înlocuiri la pauză şi ne-am revenit apoi”, ne-a spus şi preşedintele Someşului, Mihai Vele.

La aceeaşi oră cu meciul de la Gilău, dar şi cu cel dintre Sticla Turda şi „U” Cluj, s-a desfăşurat şi partida dintre Unirea Floreşti şi Unirea Triteni, un joc care a fost, în mare parte, la discreţia gazdelor. Elevii lui Ioan Maja au câştigat cu 4-1, după golurile lui Medrea, Cenan, Tinteşan şi Rakoczi, pentru oaspeţii egalând scorul, la un moment dat, Sergiu Gall.

„Puteam să câştigăm la fel cum am pierdut cu Universitatea, 9-1. A fost un joc în care nu am avut nicio problemă”, a declarat antrenorul floreştenilor, Ioan Maja, omologul său de pe banca Triteniului, Andrei Pintilie, recunoscând superioritatea gazdelor.

„Am pierdut nu pentru că ne-au lipsit mai mulţi jucători titulari, ci pentru că cei care au fost pe teren nu au avut dorinţa de a câştiga, de a munci până la epuizare, de a ne lupta pentru fiecare minge. Dacă miercuri am făcut un joc bun şi i-am felicitat pe băieţi, astăzi am jucat slab, fără vlagă, unii parcă au dorit doar să bifeze prezenţa. Cu toate astea, ne-am creat multe ocazii de gol, dar, din păcate, nu am fost concentraţi în faţa porţii”, a spus Pintilie.

Unirea Floreşti a bifat a doua victorie a sezonului, în timp ce Unirea Triteni a pierdut al patrulea joc din acest campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.