JSport.roJSport.ro

IMG_4283Unirea Dej a produs surpriza în meciul cu Industria Galda de Jos şi a câştigat, 2-1, un meci contra unei favorite la promovare.

Forma bună a elevilor lui Alpar Meszaros a continuat şi în partida contra formaţiei din judeţul Alba, asta chiar dacă portarul titular Alin Sălăjan şi atacantul Alex Bălţoi au fost menajaţi. Dejenii au obţinut o victorie surprinzătoare, dar meritată după aspectul jocului, fotbaliştii Unirii ratând şi alte câteva ocazii importante la poarta adversarilor.

Golurile lui Răzvan Munteanu şi Marius Ionescu, ambele venite în prima repriză, au fost suficiente pentru obţinerea celor trei puncte, Unirea bifând al treilea succes consecutiv în acest retur. De menţionat că la meci a fost şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, tehnicianul Alpar Meszaros menţionând că prezenţa acestuia a fost cu noroc pentru echipa sa.

„Jos pălăria pentru băieţii mei, s-au autodepăşit şi la acest meci, au dat din nou dovadă de angajament şi spirit de echipă, la fel ca şi în primele etape din retur. Nu i-am avut pe Sălăjan şi pe Bălţoi, dar cei care i-au suplinit au făcut-o foarte bine. Jucătorii au creat un grup foarte omogen şi compact, dar încă ne gândim la acel gol din minutul 93 cu Sănătatea”, ne-a spus tehnicianul dejenilor.

Unirea a ajuns la 19 puncte în clasament şi a strâns, în trei etape din retur, cu un punct mai decât a obţinut în tot turul de campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.