JSport.roJSport.ro
Foto arhivă
Foto arhivă

Universitatea Cluj a reuşit să învingă în prelungiri, sâmbătă, Olimpia Satu-Mare, în deplasare. Oaspeţii au condus cu 2-0 în prima repriză, după care gazdele au egalat. În cel de-al doilea minut al prelungirilor clujenii au reuşit golul victoriei.

Ursu a marcat primele două goluri ale meciului, în minutele 20 şi 41 şi Universitatea a intrat cu un avantaj de două goluri la vestiare. După pauză Tătaru a redus din diferenţă, în minutul 52, pentru ca în minutul 82 Mărkuş să puncteze pentru 2-2. “U” a forţat victoria în final, iar în minutul doi al prelungirilor Vojtus, la primul meci oficial în tricoul lui “U”, a reuşit golul victoriei.

Clujenii au fost însoţiţi la meci de aproximativ 150 de suporteri, care au încurajat echipa pe parcursul partidei.

Au urcat pe 8

Victoria de sâmbătă, coroborată cu egalul dintre CS Mioveni şi Şoimii Pâncota propulsează formaţia clujeană cu o poziţie mai sus în clasament, locul 8, cu 30 de puncte, la fel ca Şoimii, dar un golaveraj mai bun.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Olimpia: Băican – D. Munteanu, Tătaru, M. Mureşan (’46 Ianc), Iuhas (cpt.) – Takacs (’46 Mărkuş), Onicaş, Chivari, Brata – Buhăescu, Bura. Antrenor: Tiberiu Csik

Universitatea: Bolboaşă, Butean, Crişan, Şandru, Ciupe (cpt.) – Boboc, Al. Dan, Ursu, Moruţan (’70 Cândea), Ciobanu (’59 Turcak)- Târnovan (’63 Vojtus). Antrenor: Mihai Teja.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.