Universitatea Cluj a început play-out-ul Ligii a 2-a cu o victorie categorică pe terenul formației CSM Slatina, scor 4-2.

 

 

Gazdele au marcat primul gol al întâlnirii, după un penalty scos de Ianis Stoica și transformat ulterior de Daniel Rogoveanu. Avantajul de pe tabelă a ținut puțin peste 20 de minute, Carol Taub egalând cu o execuție minunată de la mare distanță. Cel mai frumos gol al partidei i-a fost dedicat lui Remus Câmpeanu, legendarul fotbalist al ”studenților”, plecat aseară din această lume la vârsta de 82 de ani. În memoria unuia dintre marcatorii ”Șepcilor Roșii” în finala câștigată cu FC Argeș (pe atunci Dinamo Pitești) din ediția 1964-1965 a Cupei României, Taub a ridicat la celebrarea reușitei sale un tricou cu numărul  purtat de Câmpeanu în perioada când a îmbrăcat culorile alb și negru: 5.

După o primă repriză terminată la egalitate, elevii lui Costel Enache s-au ambiționat, preluând conducerea datorită lui Victor Dican. Meșter, apoi același Dican au mărit diferența pentru echipa ardeleană, în timp ce Ianis Stoica a mai îndulcit amarul celor de la Slatina în minutele de final.

După acest succes, “U” Cluj a scăpat şi matematic de emoţiile retrogradării directe. Mai jos aveţi rezumatul partidei.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte