JSport.roJSport.ro

IMG_5881Tribunalul Specializat Cluj a decis, vineri, să accepte planul de reorganizare judiciară, astfel că CFR Cluj a scăpat de faliment şi are la dispoziţie trei ani să-şi plătească datoriile.

Instanţa a respins inclusiv contestaţiile jucătorilor Liviu Ganea şi Vasile Maftei, care sperau să-şi recupereze sumele restante mult mai repede, iar planul de reorganizare înaintat de administratorul judiciar RTZ & Partners a fost aprobat.

Dispune continuarea activităţii debitoarei sub conducerea administratorului special şi sub supravegherea administratorului judiciar RTZ & PARTNERS SPRL. Stabileşte în sarcina administratorului judiciar obligaţia de a prezenta trimestrial rapoarte comitetului creditorilor asupra situaţiei financiare a averii debitoarei şi de a le înregistra la grefa Tribunalului Specializat Cluj, ulterior aprobării lor de către comitetul creditorilor şi obligaţia de a prezenta situaţia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activităţii, în vederea recuperării acestora, pentru avizare de către comitetul creditorilor, conform art. 144 din Legea nr. 85/2014”, se arată în sentinţa tribunalului clujean.

Astfel, echipa feroviară mai are emoţii doar în ce priveşte rezultatul de la TAS în privinţa celor şase puncte, aşteptat la finalul lunii viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.