foto: Bogdan Dănescu, gsp.ro

Universitatea Cluj s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a câştigat, 3-2, meciul din deplasare cu FC Universitatea Craiova.

„Studenţii” au înscris golul victoriei în prima repriză de prelungiri, pe când se aflau în inferioritate numerică, şi după ce au fost conduşi cu 2-0 în prima repriză.

Clujenii au început bine meciul de pe „Ion Oblemenco”, iar Pârvulescu a avut o şansă mare de gol. Extrem de pragmatici în debut, oltenii aveau să facă rapid însă 2-0. Telcean l-a scos din offside pe Bălan, iar atacantul Craiovei l-a învins pe Tordai în minutul 6, după care acelaşi vârf al oltenilor a pus latul pentru 2-0 la o centrare în faţa porţii.

Finalul primei reprize le-a aparţinut jucătorilor lui Falub, iar Telcean a reaprins speranţele cu un gol din corner. Forma bună i-a ţinut pe clujeni şi după pauză, iar ratarea lui Florescu a anunţat golul nou-intratului Rafa Miranda, din minutul 51, iar scorul devenea 2-2. După acest gol, „U” Cluj a mai fost periculoasă doar la şutul din afara careului a lui Ceitil, iar emoţiile au apărut pe finalul timpului regulamentar în tabăra lui Falub.

Tiago Gomes a văzut roşu direct după un fault la centrul terenului, dar în timpul rămas oltenii, care au suferit tot mai tare din punct de vedere fizic, nu au mai putut pune în pericol poarta lui Tordai. S-a intrat în prelungiri, acolo unde Miranda a marcat din nou după o centrare la colţul scurt în minutul 95. Imediat, Tordai a păstrat avantajul cu o intervenţie perfectă, iar în minutul 121 Pârvulescu a ratat ocazia meciului singur cu Bodea. “U” Cluj a învins până la urmă cu 3-2 şi a ajuns în optimile Cupei României.

Meciurile din această fază se vor disputa între 29 şi 31 octombrie.

FC U Craiova

Bodea
Cristiu
Gugu
Avram
Negru
Pop Vl.
Suciu
Tudor
Stoenac
Raicea
Bălan

Au mai intrat: Zimţa, Răducanu, Dănănae, Trabalka. Antrenor: Eugen Trică

“U” Cluj

Tordai
Berci
Kay
Telcean
Inacio
Taub
Florescu
Ceitil
Mihalcea
Pârvulescu
Pop Al.

Au mai intrat: Gomes, Miranda, Takacs, Dican. Antrenor: Adrian Falub

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte