JSport.roJSport.ro

IMG_0678Universitatea Cluj a încheiat anul 2015 cu o victorie, oarecum neaşteptată, în deplasare la Şoimii Pâncota, 3-1. Elevii lui Mihai Teja veneau după o serie de trei meciuri în care au obţinut doar un punct, în timp ce arădenii erau pe val înaintea etapei a 18-a, însă „studenţii” şi-au readus aminte de jocul prestat în urmă cu o lună şi, ajutaţi şi de noroc, au obţinut cele trei puncte.

După o primă repriză echilibrată, în care Ursu a ratat cea mai mare ocazie a primelor 45 de minute, singur cu poarta goală, cele două echipe au intrat la vestiare cu 0-0. A doua parte de la Pâncota a început perfect, însă, pentru clujeni, care aveau deja 2-0 în minutul 55. Radu Crişan, în urma unui corner şi Octavian Ursu, după un contraatac pornit imediat după ce gazdele au repus mingea de la centrul terenului, au marcat, în doar două minute, golurile care aduceau pentru moment liniştea în tabăra clujenilor.

Şoimii au acuzat puternic şocul primirii celor două goluri, iar Calcan a fost la un pas să înscrie şi el pentru „U”, şutul său din interiorul careului întâlnind doar bara porţii lui Irimia, în minutul 65. Nu au marcat clujenii, dar au făcut-o arădenii opt minute mai târziu, după ce Issa, care s-a trezit cu mingea la picior în careul Universităţii, a înscris pentru 1-2.

Resuscitaţi de acest gol, gazdele s-au aruncat în atac şi au obţinut o lovitură de la 11 metri în minutul 78, însă Leucuţa a tras pe lângă poarta lui Niczuly şi a irosit şansa cel puţin a unui punct pentru formaţia sa. În minutul 88, „U” Cluj a dat lovitura de graţie adversarei prin Schieb, care l-a lobat frumos pe Irimia, şi a încheiat cu o victorie o primă parte a sezonului începută catastrofal.

„Şepcile roşii” au ajuns la 26 de puncte în clasament şi au trecut peste Şoimii Pâncota, faţă de care au avantajul rezultatelor directe. Liga a II-a se va relua în 27 februarie, Universitatea urmând să o întâlnească, pe teren propriu, pe CS Mioveni.

Şoimii Pâncota: Irimia – Doda, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel (Fuchs ’65) – Leucuța (Cuedan ’81), Issa, Danci (A. Mihai ’58), Pirtea – Dragalina. Antrenor: Ionuţ Popa

„U” Cluj: Niczuly – Keresztes, Crişan, Mutu, Berci – Greu (C. Popescu ’64), Boboc (Cîndea ’46)- L. Kovacs, Calcan, Ursu– Cocină (Schieb ’75). Antrenor: Mihai Teja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.