JSport.roJSport.ro

Armenopolis Gherla a câştigat meciul cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, 5-2, singurul al zilei de sâmbătă în Liga a IV-a, care a contat pentru etapa a 25-a.

Jocul de pe stadionul “Olimpia” a fost decis în primul rând datorită experienţei şi pragmatismului gherlenilor, care au profitat de fiecare greşeală în apărarea “sârmarilor”.

Tinerii jucători ai lui Adrian Voiculeţ şi-au creat câteva acţiuni periculoase la poarta lui Morar, însă două goluri marcate într-un timp relativ scurt de către gherleni, în prima repriză, le-au mai tăiat oaspeţilor din elan.

Partea a doua a jocului a fost controlată de către elevii lui Cristi Vedean, care au marcat în acest meci prin Bocoş şi Precup, cei doi reuşind câte o “dublă”, Raul Morar izbutind celălalt gol pentru Armenopolis, antrenorul Voiculeţ şi Sebastian Moldovan înscriind pentru ISCT. Gherlenii au obţinut, astfel, o victorie scontată înaintea partidei, având în vedere poziţiile din clasament ale celor două echipe, dar pe care ar putea să o piardă la “masa verde”.

Imediat după meci, oaspeţii au contestat dreptul de a evolua pentru Armenopolis al lui Vlad Boier, acesta jucând pentru Olimpia Gherla în prima etapă a returului, însă gazdele sunt liniştite din acest punct de vedere. Potrivit oficialilor ISCT-ului, jucătorul ar fi fost în teren astăzi pe bază de buletin şi de adeverinţă medicală şi aşteaptă o decizie de la AJF.

“E dreptul fiecăruia să facă ce contestaţie doreşte, AJF o va analiza, dar din punctul nostru de vedere totul e ok, actele sunt în regulă, el e jucătorul nostru. Meciul l-am câştigat fără probleme, l-am controlat şi scorul reflectă realitatea de pe teren, o victorie meritată. Ne-au lipsit vreo câţiva jucători, Moldovan, Crăciun, Danciu, Marian Ionuţ, dar cei care au intrat i-au suplinit cu succes, iar experienţa s-a văzut în acest meci şi nu am avut niciun fel de emoţii”,  ne-a spus antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

“Meciul de la Gherla l-am început cu şapte copii din 2000 şi 2001 în teren, inclusiv portarul, care a avut emoţii şi a făcut nişte greşeli mari, dar îl iertăm. Am început, practic, de la 0-2, până la golurile lor noi ratând nişte ocazii rarisime, iar ei au dat nişte goluri de cascadorii râsului, profitând de greşelile noastre, dar e meritul lor până la urmă. Armenopolis e o echipă cu experienţă, cu un “Duţu” care joacă excepţional la vârsta lui şi nu am putut să-l blocăm. Eu sunt mulţumit de meci totuşi, păcat de ocaziile ratate pentru că puteam să plecăm cu punct sau puncte de aici”, a declarat şi antrenorul ISCT-ului, Adrian Voiculeţ, cel care a marcat din 11 metri în acest meci, intrând pe parcurs în teren.

În clasament, victoria gherlenilor le consolidează acestora locul patru în clasament, “sârmarii” rămânând, deocamdată, pe poziţia a 11-a.

Armenopolis Gherla

Morar
Tînc
Boier
Sâmboan An.
Sâmboan P.
Vinău
Roman
Stan David
Morar R.
Bocoş
Tinteşan

Au mai intrat: Bojac-Precup. Antrenor: Cristian Vedean

ISCT

Cioargă
Mocan
Mercean V.
Moldovan Gh.
Cămărăşan
Ciungan
Varga
Tescar
Mureşan R.
Iepure
Moldovan Seb.

Au mai intrat: Voiculeţ, Rusu R. Antrenor: Adrian Voiculeţ

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.