CFR Cluj a câştigat al treilea amical din cantonamentul austriac, 2-1 cu NK Osijek, din Croaţia.

Partida s-a disputat pe durata a două reprize de câte 60 de minute, toate golurile fiind marcate în prima oră de joc.

Într-o repriză întâi echilibrată, cele două formaţii şi-au împărţit ocaziile de gol, însă primii care au reuşit să marcheze au fost clujenii. Djokovic a deschis scorul printr-un şut din careu în minutul 17, mingea lovind mai întâi bara, însă croaţii au egalat după 15 minute. Jugovic a tras de la distanţă, iar Vâtcă nu a putut interveni.

Acelaşi mijlocaş al croaţilor a fost aproape să-şi aducă echipa în avantaj în minutul 36, dar portarul clujenilor a fost la post, după care Omrani a ratat şi el o şansă bună. Chiar înainte de finalul primei reprize de 60 de minute, Costache a înscris pentru CFR cu o lovitură de cap, iar feroviarii au controlat apoi partea secundă, atunci când Petrescu a schimbat aproape toată echipa. Boli, Mailat şi Culio au irosit cele mai mari ocazi, iar singura şansă de gol a croaţilor i-a aparţinut lui Simunec, care a fost blocat de Jesus Fernandez.

S-a terminat 2-1 pentru CFR, care va juca vineri penultimul amical din Austria, cu Mlada Boleslav.

CFR Cluj: Vâtcă – Susic, Vinicius, Mureșan, Camora – Costache, Djokovic, Hoban – Luis Aurelio, Deac, Omrani. Au mai intrat: Jesus-Peteleu, Burcă, Boli, Radu, Itu, Culio, Bordeianu, Mailat, Ţucudean, Păun, Petrila, Horj.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte