JSport.roJSport.ro

13221001_938163716281313_5918070667446471933_nArieşul Mihai Viteazu a câştigat, 4-1, pe terenul Unirii Floreşti, într-un joc din etapa a 23-a a Ligii a IV-a. La final, jucătorii Arieşului au ţinut să-i dedice acest succes juniorului Dragoş Pleşa, cel care a suferit, luni, o fractură de tibie şi peroneu la un meci cu Ardealul Cluj.

Partida de la Floreşti a început rău pentru oaspeţi, însă, care s-au văzut conduşi rapid cu 1-0, doar norocul şi intervenţiile portarului Tudor Barta făcând, mai apoi, ca gazdele să aibă doar avantaj minim pe tabelă. Mai pragmatici decât adversarii lor, floreştenii întrecându-se din nou în ratări, jucătorii Arieşului au reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză, Goia şi Kiesz marcând pentru 2-1.

La reluare, Arieşul a reuşit să oprească, în mare măsură, atacurile gazdelor din prima parte a meciului, Imbuzan şi acelaşi Kiesz reuşind să securizeze, mai apoi, o victorie care o păstrează pe formaţia din Mihai Viteazu aproape de locurile fruntaşe.

13231183_857526554391162_1536928502_nDupă finalul meciului, câţiva jucători ai Arieşului l-au vizitat la spital pe juniorul Dragoş Pleşa, operat la mijlocul săptămânii după o accidentare teribilă, aceştia dedicându-i victoria.

“Am rămas plăcut surprins de echipa floreşteană, am primit repede gol, în minutul 10, gazdele având alte două-trei ocazii mari de a se desprinde. Experienţa, însă, şi-a spus cuvântul în acest meci şi am reuşit să întoarcem rezultatul până la pauză, iar în a doua repriză am mai dat două goluri şi ne-am asigurat victoria. Acest succes vrem să-l dedicăm juniorului nostru, Dragoş Pleşa, acesta suferind o fractură de tibie şi peroneu, fiind operat miercuri”, ne-a spus căpitanul formaţiei din Mihai Viteazu, Tudor Barta.

Arieşul a egalat-o la puncte pe Vulturul Mintiu-Gherlii după acest succes, cele două formaţii aflându-se pe locurile 5 şi 6 în clasament.

Arieşul: Barta – Boboia, Buglea, Florea, Mureşan – Popa, Kiesz, Mercean V, Mercean I – Ignat, Goia. Au mai intrat: Nemeş, Rus An, Varga şi Imbuzan. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Oltean a primit o suspendare de 20 de etape şi o amendă de 300 de lei, după ce la meciul dintre cele două formaţii, disputat în 9 mai, la Mihai Viteazu, i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu adversarului său de la Arieşul. Dragoş Pleşa, tot în vârstă de 16 ani, a fost operat în urmă cu două săptămâni, echipa de seniori a Arieşului dedicându-i atunci victoria de la Floreşti. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.