Universitatea Cluj a pierdut la scor amicalul cu Sticla Arieşul Turda, disputat miercuri dimineaţă în Parcul „Iuliu Haţieganu”.

A fost 7-2 pentru echipa din Liga a III-a, în faţa unei formaţii de juniori, însă, a Universităţii Cluj.

Doar spaniolul Sergio Llamas, aflat în probe la clujeni, a avut mai mult de 20 de ani în echipa Universităţii, care a reuşit să deschidă scorul prin golul lui Meşter. Până la pauză, Florin Dan şi David au întors scorul.

În repriza secundă au intrat alţi jucători pe teren, iar experienţa turdenilor s-a văzut. Băeţan, Varodi, Lemnaru şi Savu, ultimul cu o dublă, au mai înscris în poarta clujenilor, care au stabilit scorul final prin Trifan. Dacă spaniolul Llamas a jucat pentru “U”, Vali Lemnaru, care va semna, foarte probabil, din nou Turda după o experienţă scurtă la Unirea Dej, a jucat şi chiar a marcat pentru Sticla.

De menţionat că antrenorul care a dat indicaţii pe banca Universităţii a fost Călin Sălăgean, de la U19, Adrian Falub plecând de la meci la pauză.

„U” Cluj, prima repriză: Bledea – Mureșan, Alexandru, Vomir, Pop – Ilieș, Llamas, Roșca, Țica – Meșter – Forna, Cucoș

Sticla Turda, prima repriză: Rareș Pop – P.Chiș, Indreica, Cordoș, Marcu – Bria, Vescan, Ititesc, Dan Florin – Cobârzan, Ad.David

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. La acest meci s-a pariat din greu impotriva echipei clujene chiar de angajaţii clubului U. Procuratura ar trebui sa investigheze cine caţi bani a pariat. Este culmea ca antrenorii echipei clujene au pariat zeci de mii de lei impotriva propriei echipe. In afacere sunt implicaţi si anumite case de pariuri in strinsă colaborare cu clubul U. Alo Procuratura, se aude?!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.