Universitatea Cluj a pierdut la scor amicalul cu Sticla Arieşul Turda, disputat miercuri dimineaţă în Parcul „Iuliu Haţieganu”.

A fost 7-2 pentru echipa din Liga a III-a, în faţa unei formaţii de juniori, însă, a Universităţii Cluj.

Doar spaniolul Sergio Llamas, aflat în probe la clujeni, a avut mai mult de 20 de ani în echipa Universităţii, care a reuşit să deschidă scorul prin golul lui Meşter. Până la pauză, Florin Dan şi David au întors scorul.

În repriza secundă au intrat alţi jucători pe teren, iar experienţa turdenilor s-a văzut. Băeţan, Varodi, Lemnaru şi Savu, ultimul cu o dublă, au mai înscris în poarta clujenilor, care au stabilit scorul final prin Trifan. Dacă spaniolul Llamas a jucat pentru “U”, Vali Lemnaru, care va semna, foarte probabil, din nou Turda după o experienţă scurtă la Unirea Dej, a jucat şi chiar a marcat pentru Sticla.

De menţionat că antrenorul care a dat indicaţii pe banca Universităţii a fost Călin Sălăgean, de la U19, Adrian Falub plecând de la meci la pauză.

„U” Cluj, prima repriză: Bledea – Mureșan, Alexandru, Vomir, Pop – Ilieș, Llamas, Roșca, Țica – Meșter – Forna, Cucoș

Sticla Turda, prima repriză: Rareș Pop – P.Chiș, Indreica, Cordoș, Marcu – Bria, Vescan, Ititesc, Dan Florin – Cobârzan, Ad.David

2 COMENTARII

  1. La acest meci s-a pariat din greu impotriva echipei clujene chiar de angajaţii clubului U. Procuratura ar trebui sa investigheze cine caţi bani a pariat. Este culmea ca antrenorii echipei clujene au pariat zeci de mii de lei impotriva propriei echipe. In afacere sunt implicaţi si anumite case de pariuri in strinsă colaborare cu clubul U. Alo Procuratura, se aude?!

  2. Unde ai plecat, mai Falube, allenatorul lui peste prajit 🙂 sa ii lin-gi dosul la seful tau direct, Blokulet 🙂 sa nu te dea afara ? 🙂 Bai, tarane, toti din colonia asta de rahat din lumea a 3-a stiu ca se pariaza la greu ca U isi mai ia inca o ‘U’milinta 🙂 Vazi, tarane, ca voi sunteti urmariti inca din vara trecuta, din august, de la nivel foarte inalt, si de la DNA-ul central, nu cel local, ca aici in Cluj e coruptie mare, dosarul deja vi s-a facut, numai ca se asteapta sa se adune tot mai multe dovezi, si sa vezi ce va salta pe voi toti de la asa-zisa conducere de la ‘U’milinta Cluj 🙂 o sa va salte impreuna cu fanfaronul ala de Gee-Gee de la bucale 🙂 ala de e mare fariseu pe la Wecesebeu !! 🙂 Falub, speram ca ti-ai pregatit tricoul in dungi, chiar alb-negre, ca o sa iti stea bine la vacanta fortata din pensiunea Jilava !! 🙂 Hai, ca a-ti mai facut inca un rezultat de exceptie, e bun si 2-7, dupa ce ca a-ti mai luat o um’U’linta si de la ungurii din Debrecen, acolo a fost numai 1-5, trebuia sa luati si acolo macar un 0-6, asa cum au luat prietenarii vostrii acum 3-4 ani, marele nimeni Dinamo 🙂 A-ti ajuns de rasul curcilor deja, bai Falub umflatule 🙂 ai un cap cat un porcusor de Craciun 🙂 numai bun de taiat de sarbatorile de iarna 🙂 Bai, Falube, bai taran prost, deja toti se uita la meciurile voastre numai ca sa rada de voi, omul chiar se simte bine urmarind asa performante fotbalistice ce numai voi puteti sa reusiti 🙂 nici macar negrii aia din Afrika nu pot sa se faca de ras cum puteti voi 🙂 bai tarane, toti stiu ca la clubul asta de 1 leu si 30 de bani e un haos de nedescris, pacat de stadionul ala ca l-a refacut Blokulet, ca altfel jucati si meciurile de acasa tot pe coclauri 🙂 dar tot acolo ajungeti, club de tarani prosti, hoti si infractori !!! 🙂 Voi demult sunteti un club bestemat, de cand asa-zisii huligani din peluza au omorat in bataie un suporter CFR-ist intr-un anume bar acum foarte multi ani, si de acolo vi se trage, taranilor de 2 lei ce sunteti, toti va urasc pe voi, in curand vine si desfiintarea, si apoi mai jucati numai voi intre voi, numai pe teren mic si sintetic, de ala de 50 pe 25 de metri 🙂 acolo e de voi, neam de hoti spurcati ce sunteti !!! Falube, Constantea, Irimies, Blokulet, Tise, o sa va stea mancarea si sampania in gat la vara, cand veti sarbatori promovarea in C, agaricilor 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.