JSport.roJSport.ro

552205_250964831665595_412301406_nSomeşul Gilău a dat patru goluri, în deplasare, cu Ardealul Cluj, într-o partidă care a deschis runda a 17-a din Liga a IV-a.

Fără jucătorii din Liga Elitelor, care vor începe campionatul destinat lor în acest weekend, gazdele nu au putut să împiedice înfrângerea. Chiar dacă au reuşit să marcheze două goluri, prin Ţapoi şi Rus, clujenii au primit patru, însă, de la o echipă cu jucători mult mai experimentaţi.

De la oaspeţi a ieşit în evidenţă Claudiu Chiorean, autor al unui “hattrick”, Paul Paşcalău reuşind să înscrie celălalt gol al Someşului, pentru un succes, 4-2, care îi consolidează formaţiei din Gilău poziţia a opta în clasament.

“Am jucat cu echipa a doua, plus trei jucători care vin să ne ajute la Liga a IV-a, ei mai jucând şi în Liga a V-a. A fost un joc bunicel, chiar bun, sunt mulţumit de cum s-au mişcat băieţii şi iarăşi vreau să-l evidenţiez pe Horaţiu Rus, care a marcat din nou. Totuşi, cu puţină atenţie nu pierdeam acest meci, au fost greşeli copilăreşti la goluri”, ne-a spus tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

„După eşecul de acasă trebuia să urmeze şi o victorie. Am intrat montaţi pe teren, am condus de la început ostilităţile şi am câştigat fără drept de apel. Ei au o echipă destul de bună, tânără, dar experienţa mai mare a noastră şi-a spus cuvântul. Am dat goluri atunci când a fost momentul şi totul a fost ok, trei puncte meritate”, a declarat şi antrenorul jucător al Someşului, Rareş Mateş.

Ardealul: Farkas – Popa, Goia, Varga, Feraru – Deneş, Covaci, Bălan, Soporan – Ţapoi, Rus. Au mai intrat: Tarcea şi Mureşan. Antrenor: Călin Moldovan

Someşul: Perde – Roşu, Niste, Muscă, Pop – Dumitraş, Marton, Miron, Mateş – Crişan, Chiorean. Au mai intrat: Donca şi Paul. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.