JSport.roJSport.ro

Viitorul Soporu de Câmpie a obţinut a patra victorie a sezonului în Liga a IV-a, după 4-2 cu CS Supporter.

A fost un meci în care oaspeţii au început bine, reuşind să conducă şi apoi să egaleze, însă experienţa jucătorilor lui Lucian Roşu, la care s-a adăugat şi forţa fizică superioară, a făcut până la urmă diferenţa.

A fost o primă repriză extrem de spectaculoasă la Frata, acolo unde s-au marcat cinci goluri în primele 45 de minute. Petru Baltaru a fost jucătorul meciului pentru oaspeţi. Acesta a deschis scorul în minutul 14 şi a egalat la doi ulterior, în minutul 34. Între timp, Tămaş şi Pintilescu au înscris şi ei pentru gazdele de la Sopor, iar repriza secundă s-a încheiat cu golul lui Goia.

În partea secundă, Viitorul a reuşit să se ferească de emoţii şi să ţină jocul departe de poarta lui Barta, golul lui Varga, din minutul 66, liniştind complet partida. S-a încheiat 4-2 pentru Sopor, care a ajuns la 15 puncte în clasament, 10 mai puţin decât echipa aflată pe locul 12, Unirea Dej 2.

„Suporterii”, care se bazează pe juniori în acest retur, aşteaptă încă prima victorie din 2019 obţinută pe teren şi sunt pe locul 11, cu 27 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.