JSport.roJSport.ro

IMG_3805Unirea Tritenii de Jos a câştigat un meci important cu Arieşul Mihai Viteazu, 3-1, în etapa a 25-a a Ligii a IV-a, victorie în urma căreia formaţia pregătită de Andrei Pintilie şi-a asigurat locul nouă în clasament.

De remarcat, însă, şi revenirea pe teren a tehnicianului Unirii, după o suspendare de un an pe care a fost nevoit să o ispăşească pentru injurii adresate unui arbitru, la un joc din primăvara lui 2015. Intrarea acestuia pe teren, imediat după startul părţii secunde, a fost de bun augur pentru formaţia sa, care a început repriza a doua de la scorul de 1-1. Până atunci, jocul desfăşurat la Câmpia Turzii, terenul din Triteni fiind suspendat, a fost unul echilibrat, Câmpean, dintr-un penalty contestat vehement de către oaspeţi şi Imbuzan fiind marcatorii celor două echipe.

După pauză, Unirea a fost mai prezentă la poarta lui Tudor Barta, Andrei Gall, cu două goluri, reuşind să aducă o victorie Triteniului care îi asigură locul 9 în clasament la finalul sezonului. De partea cealaltă, însă, eşecul de la Câmpia Turzii a coborât-o pe locul şapte pe Arieşul Mihai Viteazu, care are nevoie mare de victorie cu Armenopolis Gherla în ultima etapă. Dacă celelate rezultate o vor avantaja, atunci formaţia lui Dorel Mureşan ar putea termina chiar pe locul patru.

„Azi pot spune că sunt mândru de băieţii mei, au fost extraordinari, au jucat fără greşeală, iar dacă fundaşii mei nu le-ar mai face cadouri adversarilor, ne-am putea bate cu oricine în formula asta. Cei de la Mihai Viteazu ne-au pus probleme în prima repriză, dar în a doua am fost mult peste ei, am mai ratat vreo 4-5 ocazii mari, una inclusiv de către mine. Suntem bucuroşi că ne-am îndeplinit obiectivul, o clasare între primele 10 echipe, dar cred că puteam mai mult anul acesta”, ne-a spus Andrei Pintilie.

„Am început meciul prost, la fel ca ultimele trei, şi a trebuit să alergăm din nou după egalare, pe care o reuşim, într-un final. În repriza a doua puteam să ne desprindem, am avut şanse la 1-1, dar ne-au dat ei golul doi şi am pierdut, până la urmă, trei puncte destul de importante. Nici terenul nu ne-a avantajat, a fost iarba prea mare, dar acum nu mai avem ce face”, este şi declaraţia căpitanului Arieşului, Tudor Barta.

Unirea: Rus Al – Rus R, Ozvada, Paleoca B, Voievod – Crişan, Câmpean, Paleoca Cr, Gall An, Ceclan – Silvăşanu. Au mai intrat: Petrea, Pintilie An, Pintilie P. Antrenor: Andrei Pintilie

Arieşul: Barta – Boboia, Mercean V, Florea, Mureşan – Balint, Kiesz, Mercean I, Fechete, Imbuzan – Nemeş. Au mai intrat: Varga, Popa. Antrenor: Dorel Mureşan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.