Fără şut la poartă în primele 30 de minute, CFR Cluj a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş, 2-0, din etapa a şaptea a play-off-ului.

Deac, din penalty, şi Djokovic au marcat pentru feroviari, care au jucat în zece oameni ultimele minute, după eliminarea lui Boli.

Clujenii s-au chinuit serios în prima repriză cu o echipă decimată de absenţe a Mediaşului. Ba chiar Gazul a avut prima ocazie, la reluarea peste poartă a lui Droppa. CFR-ul a fost periculoasă la poarta lui Pleşca doar în ultimele 10 minute. Djokovic a trimis puţin pe lângă cu capul, iar imediat Chipciu, intrat în minutul 6 în locul lui Joca, a scos un penalty. Deac l-a transformat fără emoţii, iar CFR-ul venea din nou la un punct în spatele Craiovei în clasament.

Certaţi serios la pauză de către Dan Petrescu, clujenii au ieşit montaţi să rezolve rapid meciul. Iar după numai 3 minute Djokovic a făcut 2-0, în urma unui şut din interiorul careului. Gazul a replicat cu execuţia lui Chamed, reţinută de Arlauskis, după care meciul s-a liniştit complet. Clujenii nu au mai vrut, iar medieşenii nu au mai putut. Nici eliminarea lui Boli, din minutul 81, nu a schimbat nimic în jocul celor două echipe, iar CFR s-a impus cu 2-0 şi pune în continuare presiune pe Universitatea Craiova.

Etapa viitoare, ardelenii au derby-ul cu FCSB, de pe Arena Naţională.

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Manea
Djokovic
Bordeianu
Itu
Joca
Rondon
Deac

Au mai intrat: Chipciu, Păun, Hoban, Cestor, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaş

Pleşca
Velisar
Nielsen
Larie
Drăghici
Popa
Droppa
Trif
Chamed
De Moura
Cardoso

Au mai intrat: Ciocan, Avram, Dogaru. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte