JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a reuşit să ajungă, pentru a doua oară la rând, între primele patru echipe din ţară.

Se întâmplă în competiţia denumită “Campionat U19 Judeţean”, rezervată formaţiilor campioane în Liga a IV-a juniori (A1).

Tinerii jucători pregătiţi de Călin Sălăgean au câştigat şi al doilea meci din cadrul turneului semifinal zonal de la Carei, 3-2 cu Barcău Nuşfalău, disputat în această dimineaţă.

Dubla lui Berinde şi golul lui Bogdan Pop au adus alte trei puncte în clasament “studenţilor”, după un meci cu răsturnări de scor. “U” a avut 1-0, Nuşfalăul a trecut apoi în avantaj, dar clujenii au revenit cu încă două goluri şi s-a încheiat 3-2. Cum în celălalt meci al zilei, CS Ineu, învinsa Universităţii de ieri, a câştigat cu Victoria Carei, tot cu 3-2, clujenii nu mai pot pierde locul 1 indiferent de rezultatul ultimelor două jocuri de mâine.

Astfel, “U” va juca la turneul final de la Bucureşti, programat, cel mai probabil, la finalul săptămânii viitoare. Campioana Ligii a IV-a Cluj la juniori va avea un meci în semifinală, iar apoi va urma, în funcţie de rezultat, finala mică sau cea mare.

Pe lângă “U”, la turneul final vor mai participa Sporting Piteşti (campioana de anul trecut) şi LPS Mircea Eliade Bucureşti, numele ultimei echipe urmând să fie cunoscut, cel mai probabil, mâine.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.