JSport.roJSport.ro

Duminică după-amiază s-au disputat ultimele două meciuri ale etapei a 18-a din Liga a IV-a, ambele încheiate cu acelaşi scor, 0-3.

Unirea Triteni a învins pe terenul Armenopolisului Gherla, în timp ce Unirea Iclod s-a impus la Vulturul Mintiu-Gherlii, însă ambele formaţii vizitatoare au marcat abia după pauză.

Triteniul şi Iclodul au avut de tras până a reuşi să deschidă scorul, spectacolul având de suferit în ambele localităţi din cauza terenurilor afectate de ploile din ultimele ore.

Triteniul a făcut diferenţa după pauză şi datorită experienţei în plus avută în faţa unui adversar care mizează pe mai mulţi juniori şi în acest retur, iar golurile lui Andrei Pintilie, Podariu şi Deiac au adus liniştea în tabăra Unirii. Triteniul a bifat primele puncte ale anului, iar acum se pregăteşte pentru meciul cu Sticla Turda, din runda următoare, în timp ce Armenopolis încă mai aşteaptă prima victorie din 2018.

La aproape cinci kilometri distanţă, Unirea Iclod a câştigat tot cu 3-0 în faţa Vulturului Mintiu Gherlii, însă golurile au venit doar după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică. Mai întâi Balint a fost eliminat după o oră de joc, iar imediat Vali Dîrjan a deschis scorul. Acelaşi atacant al Iclodului a obţinut şi eliminarea portarului Adrian Farcas, care l-a faultat în careu, iar în locul goalkeeperului de la Mintiu-Gherlii a intrat un jucător de câmp.

Acesta a fost învins din penalty de către Cotuţ, iar Săvan a stabilit scorul final în prelungirile partidei. Iclodul a profitat de eşecul Olimpiei Gherla şi s-a apropiat la trei puncte de locul trei, în timp ce Mintiu-Gherlii rămâne la egalitate de puncte cu “vecina” Armenopolis.

Mai jos puteţi vedea cum arată clasamentul complet după etapa a 18-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.