JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda şi Someşul Gilău au obţinut câte trei puncte în urma celor două jocuri de pe teren propriu disputate sâmbătă după-amiază, în etapa a 18-a a Ligii a IV-a. Turdenii au câştigat cu 5-1 meciul cu Arieşul Mihai Viteazu, în timp ce Someşul a învins-o, pe ploaie, cu 2-1 pe Vulturul Mintiu-Gherlii.

La Turda, gazdele au avut o primă repriză nu prea convingătoare, la pauză scorul fiind doar 1-0, însă elevii lui Artur Podar s-au dezlănţuit în a doua parte a meciului. În mare formă în acest început de retur, turdenii au marcat de alte patru ori până în minutul 77, Răzvan Moldovan, autorul unei „triple”, fiind MVP-ului acestui joc. Mărie şi Soporan au înscris şi ei în poarta oaspeţilor, Sticla dând 14 goluri în cele trei meciuri ale anului 2017.

Arieşul Mihai Viteazu a redus din diferenţă prin Crişan, care a transformat o lovitură de la 11 metri în finalul jocului, iar Turda continuă cursa de urmărire a Olimpiei Gherla pentru locul doi, între cele două rămânând un singur punct diferenţă.

Nici Someşul Gilău nu pare să renunţe la lupta pentru primele locuri, jucătorii lui Rareş Mateş trecând ieri de o formaţie schimbată total a Vulturului Mintiu-Gherlii faţă de tur. Încă afectaţi de eşecul cu Armenopolis de săptămâna trecută, gilăuanii au început mai greoi jocul de pe un teren afectat de ploaia care a căzut aproape tot meciul, iar gherlenii au avut chiar şi posibilitatea să deschidă scorul.

În cele din urmă, valoarea şi experienţa superioare a Someşului s-au văzut în acest joc, Chiorean şi Goga rezolvând soarta celor trei puncte, asta chiar dacă anumite emoţii au mai existat pe final, după ce Farcaş a marcat pentru Vulturul.

Etapa a 18-a se va încheia astăzi, cu meciul dintre CFR Dej şi Universitatea Cluj, care va începe la ora 12:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.