JSport.roJSport.ro
foto: sportarad.ro
foto: sportarad.ro

Universitatea Cluj a pierdut, 0-1, în deplasare cu Şoimii Pâncota, golul fiind încasat la o fază la care portarul „studenţilor”, Mirel Bolboaşă, s-a accidentat extrem de grav.

Acesta a ieşit pe o centrare trimisă de gazde în careu, însă în urma unui duel aerian în care a fost implicat şi marcatorul golului, Alin Mihai, portarul Universităţii a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu. O ambulanţă a intrat rapid pe gazon şi l-a transportat pe portarul clujenilor la Spitalul Clinic Judeţean Arad, coechipierii lui Bolboaşă punându-şi mâinile în cap în momentul în care au realizat gravitatea acestei accidentări.

„Preferam să nu câştigăm acest meci decât să-şi rupă portarul lor piciorul. Am trecut şi eu prin asta şi am suferit destul. Nu ştiu ce s-a întâmplat exact la acea fază, eu eram în faţa portarului. Trebuia să fac preluare spre el ca să dau în poartă. Mi se pare că a sărit cu un coleg în aer, s-ar putea ca acesta din urmă să fi căzut pe piciorul lui, dar nu sunt sigur. Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că, aşa cum am spus, ştiu exact ceea ce înseamnă”, a spus marcatorul golului arădenilor, Alin Mihai, pentru sportarad.ro.

Mai jos puteţi vedea momentul în care Bolboaşă s-a accidentat, filmarea fiind postată de Facebook de către un fan al Universităţii.

Golul de la Pâncota – ”U 1-0

Posted by Pre Tin on Saturday, May 21, 2016

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.