Foto: Facebook FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a ratat în această după-amiază calificarea în semifinalele Cupei României. Trupa lui Costel Enache a pierdut cu 1-3 împotriva Viitorului Pandurii Tg. Jiu.

Nimic nu părea să anunțe un astfel de deznodământ pentru ”studenți”. La câteva secundă după fluierul de start, ardelenii conduceau pe tabelă în urma unui autogol semnat de Mihai Lixandru.

”Șepcile roșii” au ținut de scor până în minutul 69, când oaspeții au obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Alin Țegle. Peste alte cinci minute, situația s-a înrăutățit. Luchin și-a lăsat echipa în 10 oameni, iar Viitorul a profitat de superioritatea numerică. Dani Paraschiv, jucător care și-a calificat formația de unul singur în faza precedentă, într-o partidă cu Gaz Metan, a făcut 2-1 pe Cluj Arena. Același jucător a realizat dubla, iar ”U” Cluj a părăsit competiția cu un gust amar.

Universitatea Cluj rămâne doar în lupta pentru promovarea în Liga 1. Primul pas e accederea în play-off, unde se califică primele șase clasate din eșalonul secund. Elevii lui Enache ocupă ultima poziție care asigură prezența în play-off, iar ultimele trei runde din sezonul regular se anunță extrem de complicate. După deplasarea cu Recea urmează dueluri cu contracandidatele Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova 1948. Ultima dintre aceste formații se află la conducerea clasamentului din Liga a 2-a.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte