foto: captura video

CFR Cluj a făcut cel mai tare transfer al iernii prin venirea lui Alexandru Chipciu.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului va debuta într-un meci oficial chiar împotriva roş-albaştrilor şi a explicat de ce a ales să vină la CFR.

“Clujul mi se pare echipa unde m-aş putea integra cel mai bine şi oraşul foarte frumos. Erau oferte mai bune din Turcia, dar am decis că CFR e echipa perfectă. Joacă şi în Europa, se bate şi la campionat”, a spus Chipciu. Acesta a avut un mesaj şi pentru suporteri.

“Nu sunt genul care să promită ceva sau să dau mesaje doar pentru a crea aşteptări şi apoi să nu le onorez. Vreau să fiu 100% la fiecare meci şi vreau să ajut echipa să obţină performanţele dorite”, a mai spus noul mijlocaş al feroviarilor.

Filmuleţul complet poate fi văzut mai jos.

Bine ai venit, Alexandru Chipciu!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul începutului de an în fotbalul românesc! Mijlocașul Alexandru Chipciu a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.Suntem bucuroși că unul dintre cei mai buni și constanți fotbaliști de la Echipa Națională a României a sosit în Gruia și ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre.Alexandru Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative și 6 goluri înscrise. În cariera sa, mijlocașul român a evoluat la echipe precum: Anderlecht, Sparta Praga, FCSB sau FC Brașov și a reușit să câștige de trei ori titlul în România, o dată Cupa și Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar și campionatul și Supercupa Belgiei.Bun venit la CFR Cluj și multă baftă în tricoul “alb-vișiniu”, Alexandru Chipciu!#CampioanaNoastra #BunVenit #AlexandruChipciu

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte