Cu fotbalul oprit în România la toate categoriile de vârstă, şcoala de fotbal Luceafărul 2010 Cluj a implementat un program de antrenamente online.

Prin acest sistem, unic în România la nivel de copii, micii fotbalişti pot face împreună exerciţii fizice, dar şi tehnico-tactice în locuinţele proprii.

Odată conectaţi pe internet, micuţii sunt “preluaţi” de către preparatorul fizic Bogdan Părăvan, care lucrează şi la echipele naţionale de juniori ale României.

După câteva minute, antrenorii de la Luceafărul 2010 îşi intră în rol şi “comandă” diferite exerciţii cu mingea pe care jucătorii le pot face în casă.

“Folosim o aplicaţie prin care îi vedem pe toţi în timp real. În primul rând, ne-am gândit cum am putea să menţinem nivelul bun de pregătire al copiilor. Mai apoi, la cererea multor părinţi de a găsi o soluţie pentru ca micuţii să nu mai fie toată ziua pe tablete şi telefoane, ne-am gândit la această soluţie online. Am găsit o aplicaţie bună, cu o calitate superioară, unde putem să îi vedem pe toţi. Şi aşa am început. Am zis că e benevol, participă doar cine vrea. Dar, spre surprinderea noastră, în prima zi au fost peste 70 de copii, toţi legitimaţi la şcoala noastră de fotbal”, a spus antrenorul Paul Dîrjan.

Vor exista câte cinci şedinţe de pregătire pe săptămână, iar fiecare antrenament va dura o oră. Mai jos aveţi un filmuleţ de la prima astfel de şedinţă online.

🔜 Clubul nostru face primul pas în aceastã situatie de crizã, incercând sã isi tinã micutii Luceferi in prizã. ☑️Asftel, de azi, 30.03.20, Clubul nostru a început ANTRENAMENTELE ONLINE, antrenamente ce au ca scop în primul rând sã “ridice” copiii din fata tabletelor si a telefoanelor, pentru a avea un stil de viatã sãnãtos, întãrirea imunitatii prin sport si nu în ultimul rând, pentru a-si putea mentine conditia fizicã. ⚪️ Grupele 2008, 2009, 2010, 2011 sunt conduse de cinci ori pe saptãmânã, în 4 tipuri de antrenamente ( Coordonare, motricitate, forta, stretching) de cãtre Paravan Bogdan, care de altfel este preparatorul fizic al grupelor de juniori a Nationalei de fotbal a României, iar antrenamentele tehnico-tactice sunt conduse de cãtre, TRUSCÃ ADRIAN si PAUL DÎRJAN, iar de portari se ocupã, TIUT CALIN ( fost jucator al CFR-ului, Fc BOTOSANI). ⚪️ Grupele mici, 2012, 2013, 2014 sunt conduse in aceasi formulã, în trei antrenamente sãptãmânale si se axeazã doar pe partea tehnicã, coordonare, motricitate si stretching. 🙌ÎMPREUNA sperãm sã trecem cu bine peste aceste vremuri si sã revenim cât mai repede in iarbã. Hai Luceafãrul 2010 Cluj❗️❗️

Publicată de CS Luceafarul 2010 Cluj-Napoca pe Luni, 30 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.