JSport.roJSport.ro

CSM Câmpia Turzii-Arieşul Mihai Viteazu a fost derby-ul pentru locul patru din Liga a IV-a.

Partida jucată pe stadionul „Mihai Adam” s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1, după un meci decis pe final.

Aflată la două puncte în faţa Arieşului, Câmpia era avantajată şi cu un rezultat de egalitate, aşa că oaspeţii au fost cei care au riscat mai mult.

După 0-0 la pauză, golurile au venit în ultimul sfert de oră. Rareş Moldovan, mai întâi, a deschis scorul pentru oaspeţi, însă Dan Ştefan a egalat ulterior pentru „sârmari”. În minutul 90, însă, Cătălin Crişan a adus cea mai importantă victorie a echipei sale din acest sezon.

Arieşul are un punct peste Câmpia Turzii în acest moment, însă vine tare din urmă Apahida. La trei puncte în spate, Sporting are şi un meci mai puţin disputat, iar poziţia a patra la finalul sezonului se va juca în meciul direct dintre Apahida şi Mihai Viteazu, de peste două etape.

„Astăzi am pierdut pe mâna noastră practic. Ştiam că întâlnim o echipă întărită în iarnă, dar cred că un egal era mai echitabil la ce s-a jucat. Poate că ei şi-au dorit un pic mai mult victoria decât noi”, a spus antrenorul Câmpiei după meci, Valentin Şandru.

„A fost un joc controlat în totalitate şi cred că 1-0 sau 2-0 putea fi la pauză, dar, din păcate, ne facem viaţa grea. Am obţinut o victorie meritată. Noi avem ca obiectiv locul 5, dar acum, dacă suntem pe 4, e bine să rămânem acolo. Important e că suntem un grup unit şi vrem să construim pe mai departe”, a precizat şi antrenorul Arieşului, Artur Podar.

Jucătorii săi au sărbătorit în vestiar imediat după meci, iar mai jos puteţi vedea bucuria Arieşului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.