foto: cupa hagi danone

Academia de fotbal „U” Cluj Luceafărul a câştigat ediţia 2019 a Cupei Hagi Danone şi va participa la Campionatul Mondial din Spania.

Grupa 2007, pregătită de Ovidiu Sărmăşan, s-a impus în finala de la Ovidiu cu New Stars Bucureşti la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar.

Micii clujeni au transformat lovitura decisivă şi, cu scorul general de 5-3, au câştigat finala şi dreptul de a reprezenta România la Campionatul Mondial de la Barcelona. Întrecerea va fi în luna octombrie, iar alb-negrii vor merge acolo după o competiţie la Ovidiu în care au învins tot până în finală, fără să primească gol.

E a doua prezenţă la turneul mondial pentru „U” Cluj Luceafărul, după ce, în 2017, a terminat pe locul patru întrecerea de la New York. Mai jos aveţi loviturile de departajare care i-au făcut campioni pe clujeni.

 

Lovituri de departajare
🔥🔥🔥
Repriza 1⃣
Universitatea Cluj (negru-alb)
New Stars București (alb-rosu-albastru)

Crede în visul tău! ✌️

#CHD2019 #credeinvisultau #Danone #football #kids #children #passion #teamspirit #fairplay #competition #danonenationscup #believeinyourdreams #DNC2018 #winners #DNC2019 #RoadToBarcelona #OnePlanetOneHealth #Spain #Strongertogether #PlayFootballChangeTheGame

Posted by Cupa Hagi Danone on Saturday, June 1, 2019

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte