JSport.roJSport.ro
foto: Aron Jakab

Academia FC „U” Cluj Luceafărul a câştigat finala naţională a Trofeului Gheorghe Ola, competiţia care se desfăşoară la final de an.

Grupa 2008 a clujenilor s-a impus cu 3-1 în finala de la Reşiţa, disputată în compania echipei LPS Vaslui, după un meci în care Eduard Kuglis a strălucit din plin, fiind declarat şi jucătorul finalei.

Acesta a marcat toate golurile echipei sale încă din prima repriză, Luceafărul conducând la pauză cu 3-0, în următoarele 25 de minute ardelenii primind un gol pe fondul relaxării date de avantajul de pe tabelă. Astfel, echipa lui Cosmin Crăciun şi-a apărat trofeul la „Gheorghe Ola” cucerit anul trecut chiar la Cluj, bifând, totodată, al treilea astfel de titlu în ultimii patru ani. În 2014, prin grupa 2005, Luceafărul a obţinut locul 1, în anul următor jucând finala mică.

Pe de altă parte, miercuri seara a fost câştigat şi primul trofeu după semnarea parteneriatului cu Universitatea Cluj, Academia FC „U” Cluj Luceafărul reuşind, astfel, prima mare performanţă în mai puţin de două săptămâni de „existenţă”.

 

 

 

 

 

Mai jos puteţi vedea înregistrarea finalei, (de la 1:15:00) transmisă LIVE de către pagina de Facebook Futsal România şi sărbătoarea din final a clujenilor.

LIVE – Turneului Final – Gheorghe OLA

Posted by Futsal Romania on Wednesday, December 20, 2017

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.