JSport.roJSport.ro

cfr cluj botosaniCFR Cluj a fost învinsă categoric, cu 4-0, de FC Botoşani, în ultimul meci din play-out-ul sezonului 2015-2016 al Ligii 1 de fotbal. “Feroviarii” au cedat cu acelaşi scor cu care au învins joi CS Craiova.

Pentru gazde au marcat Ivanovici, Cabrera, Hadnagy şi Popovici. Antrenorul CFR-ului Tony Conceicao a folosit o formulă din care au lipsit mai mulţi titulari, precum Juan Carlos Ruiz, Jakolis, Nouvier şi Gomelt, care nu s-au regăsit nici pe banca de rezerve.

Astfel CFR-ul a început cu Marc – Lopes, Larie, Goian, Camora – Petrucci, Mureşan, Vereş (’32 Carter) – Vitor Bruno, Bud (’46 Beleck), Cristian Lopez (’79 Negruţ).

https://www.youtube.com/watch?v=QC-T0XNQZp0

Chiar dacă au declarat în repetate rânduri că au ca obiectiv locul 1 în play-out CFR-iştii încheie abia pe locul 4, după CSMS Iaşi, CS Craiova şi FC Botoşani. Pentru feroviari o poziţie cât mai bună în play-out nu reprezenta decât o miză de orgoliu, în timp ce Craiova şi Iaşiul s-au luptat pentru un loc în Europa League, moldovenii având câştig de cauză după ce au reuşit să învingă la ACS Poli Timişoara.

Sancţionaţi cu 6 puncte în sezonul viitor

Comisia de Apel din cadrul FRF a judecat recent apelul formulat de CFR Cluj după decizia Comisiei de Licenţiere de depunctare a echipei cu 9 puncte în sezonul viitor, din cauza unor restanţe salariale.

La apel CFR-ul a obţinut o înlesnire a sancţiunii iniţiale, urmând să fie depunctată cu 6 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.