CFR Cluj 2 a pierdut, scor 2-3, meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a opta a Ligii a III-a.

Echipa lui Dan Dobai a condus, a rămas cu doi oameni mai puţin, a egalat şi a pierdut în minutul 90.

Alb-vişiniii au început mai bine şi au dominat autoritar prima repriză. După câteva ocazii bune ratate la poarta fostului „U”-ist, Călin Albuţ, clujenii au deschis scorul în minutul 40, după un penalty transformat de Derbac.

Bistriţenii au jucat altceva în partea a doua, iar Stoianof a fost actorul principal în primele 15 minute. Atacantul Gloriei a reuşit să egaleze cu noroc, după care a ratat un penalty şi şansa de a-şi aduce echipa în avantaj. Bistriţenii au primit o mână de ajutor apoi şi de la arbitrul partidei, care i-a eliminat pe Horj şi Bălan pentru cumul de avertismente.

Cu doi oameni mai puţin, CFR-iştii au reuşit să-şi creeze o ocazie mare, însă bara s-a opus la şutul lui Mailat. Până la urmă, bistriţenii au fost cei care au marcat, după ce Nalaţi a executat perfect o lovitură liberă în minutul 82. Deşi cu doi oameni în minus, CFR-ul a reuşit să revină pe tabelă după numai trei minute. Mailat a transformat o lovitură de la 11 metri, dar norocul a fost până la capăt cu Gloria.

Acelaşi Nalaţi a adus victoria formaţiei sale în minutul 90, iar CFR Cluj 2 rămâne cu regretul unui meci din care putea obţine mai mult chiar în dublă inferioritate numerică. Mai jos aveţi rezumatul acestui meci, postat de sportulbistriţean.ro

CFR Cluj 2

Checicheş
Ispas
Bălan
Horj
Tomşa
Gîdea
Derbac
Luca
Sucitu
Fică
Mailat

Au mai intrat: Ilie Ad., Giurgiu, Militaru. Antrenor: Dan Dobai

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte