JSport.roJSport.ro

img_3573_1024x683CFR Cluj a început cu dreptul şi returul sezonului regulat, câştigând vineri seara la Chiajna, 2-1. Ardelenii au urcat pe locul patru în clasament, însă au un meci mai mult decât toate celelalte contracandidate la play-off.

În jocul de la Chiajna, elevii lui Vasile Miriuţă au revenit după ce au fost conduşi dintr-un penalty primit uşor, transformat de Neluţ Roşu, însă golgheterul Cristi Bud nu le-a dat posibilitatea gazdelor să se bucure foarte mult şi a punctat pentru 1-1 înainte de pauză.

Experienţa şi valoarea superioare ale clujenilor s-au văzut în partea secundă, atunci când ardelenii au controlat meciul, golul lui Omrani, din minutul 71, fiind anunţat de cel puţin trei ocazii importante la poarta lui Drăghia. S-a terminat 2-1, clujenii urcând pe locul patru provizoriu şi mulţumindu-l pe Miriuţă după a şaptea victorie din acest sezon.

„Am început mai greu, chiar dacă am ratat acele ocazii la început, dar am egalat repede după ce am primit gol şi cred că am dominat în totalitate a doua repriză. Bud e într-o formă bună, mă bucur pentru el şi pentru colegii care îl pun în valoare şi sper să o ţină tot aşa, pe o pantă ascendentă. Am intrat în play-off, am mai fost, dar acum sper să rămânem după etapa asta. Totuşi, depinde doar de noi ce vom face. Dacă ne vom câştiga meciurile noastre vom fi în play-off şi la final”, a spus Miriuţă, la Digisport, după victoria echipei sale de la Chiajna.

concordia-chiajnaConcordia Chiajna

Drăghia
Bucurică
Tincu
Albu
Melinte
Serediuc
Costin
Bărboianu
Grădinaru
Pena
Roşu

Au mai intrat: Constantinescu, Asanache, Buleică. Antrenor: Emil Săndoi

cfr-clujCFR Cluj

Marc
Camora
Horj
Larie
Peteleu
Rus
Nascimento
Nouvier
Ruiz
Lopes
Bud

Au mai intrat: Păun, Omrani, Mureşan. Antrenor: Vasile Miriuţă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.