JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a obţinut al patrulea succes consecutiv în faţa Astrei Giurgiu, 1-0 în etapa a şaptea a play-off-ului, formaţia lui Vasile Miriuţă reuşind să câştige toate meciurile jucate în acest sezon împotriva campioanei României. Ardelenii s-au apropiat, cel puţin pentru câteva ore, la un punct de locul al doilea în clasament şi speră să termine play-off-ul pe podium.

Prima repriză a meciului de la Giurgiu a fost oarecum echilibrată, cele două formaţii împărţindu-şi şi ocaziile de gol, Păun şi Deac fiind cel mai aproape să deschidă scorul pentru oaspeţi.

Acesta din urmă nu a mai ratat şi a doua şansă, însă, şi a reuşit să marcheze în startul reprizei secunde, după un şut cu piciorul drept, iar CFR-ul conducea cu 1-0. Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică, şi-a epuizat rapid schimbările în încercarea de a egala scorul, însă spaţiile tot mai mari lăsate de Astra în apărare le-au permis clujenilor să le dea emoţii gazdelor aproape la fiecare contraatac.

Ultima pasă sau imprecizia la finalizare a ardelenilor a făcut ca scorul să rămână nemodificat până la final, eforturile Astrei de a evita al patrulea eşec consecutiv în faţa CFR-ului rămânând fără rezultat.

Victoria de astăzi a urcat echipa din Gruia pe locul trei în clasament, la un singur punct în spatele Viitorului, însă jucătorii lui Vasile Miriuţă au şi un joc în plus.

https://www.youtube.com/watch?v=qYASz4o1uX8

Sursa video

Astra Giurgiu

Iliev
Nicoară
Geraldo
Oros
Moise
Boubacar
Lovin
Teixeira
Florea
Ioniţă
Buş

Au mai intrat: Seto, Morais, Săpunaru. Antrenor: Marius Şumudică

CFR Cluj

Marc
Peteleu
Horj
Larie
Lopes
Rus L.
Gomelt
Păun
Omrani
Dan Roman
Deac

Au mai intrat: Sorsa, Nascimento, Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.