JSport.roJSport.ro

IMG_3885CFR Cluj a reuşit să salveze un punct dintr-un meci cu FC Voluntari, în care elevii lui Francisc Dican au existat pe teren doar în ultimul sfert de oră.

Până în minutul 75 feroviarii au fost de nerecunoscut, gazdele ratând câteva ocazii importante, pe lângă cele două goluri, reuşite de Voduţ, în minutul 10 şi Novac, în minutul 49. Clujenii s-au trezit abia pe final, Cristian Lopez, în minutul 75 reducând din diferenţă cu un gol norocos, mingea ajungând în plasă după ce l-a izbit, mai degrabă, în cap pe atacantul CFR-ului. Egalitatea a fost restabilită şapte minute mai târziu, acelaşi jucător transformând un penalty obţinut de Jakolis.

În prelungiri Bălan, de la gazde, şi Cristian Lopez, printr-o foarfecă, au trecut pe lângă victorie, meciul de pe stadionul din „Ştefan cel Mare” încheindu-se la egalitate, 2-2.

Cele mai importante faze video de la acest joc le puteţi vedea AICI.

FC Voluntari: Balauru-Rus, Rădoi, Achim, Briceag-Novac, Goosens-Voduţ, Todoran, Kone-Bălan. Au mai jucat Pancu, Vasile Mihai şi Ioniţă

CFR Cluj:Marc-T.Lopez, A.Mureşan, Larie, Camora-Gomelt, Petrucci-Vitor Bruno, Nascimento, Păun-Cr. Lopez. Au mai intrat Beleck, Nouvier şi Jakolis

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.