JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat, cu destule emoţii, meciul cu ASA Târgu Mureş, 2-0, disputat în etapa a 24-a a Ligii I, ardelenii deschizând scorul la câteva minute după ce mureşenii au irosit o ocazie imensă. Sorsa şi Păun au adus cele trei puncte în tabăra clujenilor, care au controlat autoritar ultimele 30 de minute.

CFR Cluj a fost echipa care a creat mai mult pericol în jumătatea adversă în prima repriză a meciului din Gruia, însă imprecizia la finalizare a jucătorilor lui Vasile Miriuţă a făcut ca scorul să rămână 0-0 până la pauză. Omrani, Păun şi Bud nu au găsit drumul spre poarta lui Pap, iar CFR-ul intra cu oarecare emoţii la vestiare, după o primă repriză modestă a clujenilor.

Imediat după reluare, oaspeţii aveau să rateze una dintre ocaziile campionatului, Bâtfoi nereuşind să marcheze după ce a fost „uitat” singur în careu de apărarea feroviarilor. Nu a fost 0-1, iar după cinci minute s-a făcut 1-0, şutul lui Rus fiind deviat în poartă de Sorsa, iar pulsul lui Vasile Miriuţă a revenit la cote normale pe bancă.

În minutul 67, antrenorul CFR-ului a fost calmat complet de către Adrian Păun, tânărul mijlocaş al clujenilor marcând în a doua etapă consecutiv şi securizând cele trei puncte, extrem de importante pentru echipa sa.

Alb-vişiniii şi-au asigurat un final de meci liniştit, acumulând 37 de puncte în clasament şi distanţându-se, deocamdată, la cinci puncte de ocupanta locului şase, Dinamo Bucureşti.

Sursa video

CFR Cluj

1
Mincă
45
Camora
30
Mureşan
6
Larie
22
Lopes
99
Deac
31
Rus
19
Nouvier
9
Omrani
7
Păun
26
Bud

Au mai intrat: Ruiz, Sorsa, Gomelt. Antrenor: Vasile Miriuţă

ASA Târgu Mureş

33
Pap
37
Mendy
23
Constantin
4
Rougalas
31
Velayos
16
Nicoliţă
14
Ferfelea
8
Balgiu
6
Mureşan G.
9
Ciolacu
11
Bâtfoi

Au mai intrat: Candrea, Rus C. Antrenor: Ilie Stan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.