JSport.roJSport.ro

img_0907CFR Cluj s-a impus la limită, 1-0, în meciul cu Poli Iaşi, unicul gol al meciului fiind reuşit de Filipe Nascimento. În urma acestui rezultat, clujenii au ajuns, pentru prima oară în acest sezon, pe un loc de play-off în clasament.

Echipa lui Vasile Miriuţă a început determinată să încheie rapid conturile cu foraţia moldoveană, însă ghinionul, imprecizia şi, în special, Grahovac s-au opus deschiderii scorului în dreptul CFR-ului, la pauză cele două echipe intrând la egalitate, 0-0. Repriza secundă a început perfect pentru ardeleni, după aproximativ 10 minute măiestria lui Filipe Nascimento ieşind la iveală.

Portughezul a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, plonjonul lui Grahovac fiind degeaba, scorul devenind 1-0. Golul din minutul 58 avea să calmeze complet jocul, până la final doar Creţu apropiindu-se periculos de gol, reluarea sa cu capul fiind respinsă de către Marc.

CFR a câştigat, astfel, cu 1-0 şi a ajuns până pe locul cinci în clasament, fiind nevoită să aştepte finalul rundei pentru a vedea dacă va rămâne pe un loc de play-off înaintea ultimei etape a turului.

cfr-clujCFR Cluj

28
Marc
77
Peteleu
4
Horj
6
Larie
22
T Lopes
8
Nascimento
31
Rus L.
19
Nouvier
25
Ruiz
17
Sorsa
26
Bud

Au mai intrat: Omrani, Mureşan, Gomelt. Antrenor: Vasile Miriuţă

poli-iasiPoli Iaşi

12
Grahovac
30
Ţigănaşu
23
Frăsinescu
4
Mihalache
20
Voicu
6
Creţu
22
Mitic
21
Bole
88
Ştefănescu
90
Ciucur
10
Cristea

Au mai intrat: Boiciuc, Vasile Gheorghe, Piccioni. Antrenor: Eugen Neagoe

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.