CFR Cluj a plecat victorioasă de pe terenul formației UTA Arad. La finalul celor 90 de minute, scorul indicat de tabela stadionului Francisc Neuman a fost 1-0 pentru echipa lui Edi Iordănescu. La același scor, CFR pierduse partida din tur cu arădenii.

 

Paulo Vinicius, fundaș recunoscut pentru golurile marcate din faze fixe, goluri care de cele mai multe ori au fost decisive pentru feroviari, a lovit din nou în această seară. În minutul 70, decarul Ciprian Deac a executat un corner, iar apărătorul brazilian a reluat balonul cu precizie în poarta Bătrânei Doamne.

Antrenorul echipei din Gruia nu a putut urmări bucuria elevilor săi de pe banca tehnică. Cu puțin timp înaintea golului, Iordănescu junior s-a contrazis cu centralul Adrian Cojocaru și a a fost trimis în tribună.

 

Necazul tânărului tehnician nu i-a descurajat pe vișinii, ba dimpotrivă. După reușita lui Vinicius, Debeljuh putea majora avantajul CFR-ului, însă Dragoș Balauru a intervenit la timp în fața atacantului croat. Itu a avut la rândul său șansa de a puncta, dar a tras mult peste poartă, deși se afla destul de aproape de goalkeeperul advers.

Până mâine seară cel puțin, CFR Cluj preia conducerea în clasamentul Ligii 1, cu trei puncte avans față de contracandidata la titlu FCSB. Roș-albaștrii joacă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte