foto: fotbal club cfr cluj

CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar al UEFA Champions League, după ce a câştigat, 2-0, meciul cu Floriana FC, din Malta.

Ardelenii au scăpat de emoţii doar la ultima fază a meciului, atunci când a marcat Golofca.

Prima repriză s-a jucat degeaba. Incomodată de terenul sintetic, CFR a stat mai bine decât adversara sa doar la posesie. Pericolul a fost inexistent la poarta nigerianului Atkpan, iar clujenii au avut un singur şut pe poartă, la reluarea lui Rondon din prelungirile primei reprize. Dincolo, maltezii nu au reuşit nimic în ofensivă, iar la pauză s-a intrat cu 0-0.

Echilibrul a fost rupt la opt minute după pauză. După un corner scurt al clujenilor, mingea a fost trimisă în poartă de Cestor, iar CFR era în grafic. Campioana a scăpat apoi de o ocazie mare a maltezilor, dar nu s-a ferit de emoţii până la final. Gazdele au pus presiune pe poarta lui Bălgrădean, care a şi luat un cartonaş galben pentru trageri de timp.

Până la urmă, Golofca a risipit emoţiile în al şaptelea minut de prelungire, iar CFR a ajuns în turul doi preliminar al UEFA Champions League. Acolo va da peste Dinamo Zagreb, într-un meci care va avea loc miercurea viitoare, în Gruia. Mai jos puteţi vedea înregistrarea partidei din Malta.

Floriana FC

Atkpan
Ruiz
Pisani
Cini
Cheveresan
Fonseca
Venancio
Garcia
Camenzuli
Leone
Keqi

Au mai intrat: Dias, Paiber, Beye. Antrenor: Enzo Potenza

CFR Cluj

Bălgrădean
Camora
Cestor
Vinicius
Burcă
Hoban
Itu
Chipciu
Pereira
Rondon
Deac

Au mai intrat: Aurelio, Susic, Golofca. Antrenor: Dan Petrescu

Publicată de Floriana FC pe Miercuri, 19 august 2020

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte