JSport.roJSport.ro

captura videoÎn prima repriză a meciului amical dintre România şi Spania, disputat pe Cluj Arena, reprezentanţii grupului “Uniţi sub tricolor”, aflaţi în colţul peluzei dinspre Someş, au încercat să afişeze un banner prin care făceau referire la unirea României cu Basarabia.

Stewarzii angajaţi pentru acest meci au intervenit şi au încercat să pună mâna pe bannerul respectiv, însă grupul de fani a blocat accesul acestora, inevitabil ajungându-se la o încăierare. Filmuleţul în care se vede cum stewarzii încearcă, fără succes, însă, să ajungă în posesia bannerului a fost postat pe pagina de Facebook a grupului „Uniţi sub tricolor”, acesta strângând rapid zeci de comentarii şi peste 10.000 de vizualizări.

Romania-Spaniaa-9De menţionat că spectatorilor le era interzis să intre la meci cu bannere de orice fel, decizia fiind anunţată în cadrul şedinţei privind măsurile de securitate luate pentru această partidă, respectivul grup de suporteri reuşind să introducă şi materiale pirotehnice în arenă, pe care le-a folosit în a doua repriză.

Jandarmii au fost cei care au intervenit în partea a doua a jocului, un fan fiind scos rapid de pe stadion după acel episod.

Interventia stewarzilor si scoaterea lor din sector dupa incercarea nereusita de a confisca mesajul ce face referire la 27 martie 1918

Posted by Uniti sub tricolor on Tuesday, March 29, 2016

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.