JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a obţinut promovarea în Liga a III-a, după ce a câştigat şi returul barajului cu Unirea Mirşid, 4-2.

La adăpostul acelui 6-0 din tur, jucătorii lui Artur Podar nu au avut deloc emoţii în meciul de ieri, pe care l-au câştigat fără să forţeze.

La final, jucătorii au sărbătorit pe teren promovarea în Liga a III-a, campionat care va începe peste exact două luni.

Până atunci, turdenii vor juca la 1 august în primul tur al Cupei României, faza naţională, motiv pentru care vor avea o vacanţă de maxim trei săptămâni. Unul dintre cei mai fericiţi la finalul acestui sezon a fost Artur Podar, antrenorul unei echipe care nu a pierdut niciun meci.

“Nu ştiu câţi se aşteptau la asta înaintea campionatului. Am avut 38 de meciuri, cu tot cu cele din Cupă, şi am făcut doar trei egaluri. Cred că a fost un sezon fantastic şi vreau să-i felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe domnul primar care a creat toate condiţiile şi stabilitate financiară. Doar Universitatea Cluj a mai avut un astfel de sezon, anul trecut. M-ar bate Dumnezeu să zic că nu sunt mulţumit. Cine s-a gândit că vom termina neînvinşi acest campionat? Am avut doar trei egaluri, dintre care două cu Floreştiul”, ne-a spus antrenorul turdenilor, care era convins că şi rivala din campionatul Ligii a IV-a s-ar fi descurcat la baraj.

“Şi Floreştiul ar fi trecut cu brio meciurile de baraj, pentru că s-a văzut nivelul dintre campionatul nostru şi cel din Sălaj. Noi cu Floreştiul am avut meciuri mult mai grele decât am avut acum la baraj”, a mai spus Artur Podar.

Mai jos aveţi un video cu sărbătoarea de pe teren a turdenilor.

https://www.youtube.com/watch?v=iRKqGxY0KDk

Sursa foto/video: sportulsalajean.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.