foto: dvsc.hu

Universitatea Cluj a pierdut primul meci amical al anului.

“Studenţii” au fost învinşi în deplasare de către ungurii de la Debrecen, 1-5, după un meci în care diferenţa de valoare şi de pregătire fizică s-a văzut din plin.

Debrecen, care începe săptămâna viitoare campionatul în Ungaria, a stat mult mai bine din punct de vedere fizic în partea secundă. În primele 45 de minute, însă, clujenii au fost mai periculoşi. Mailat, aflat la debutul în tricoul “studenţilor”, a obţinut un penalty ratat de Goga, dar mai apoi Bogdan Barbu a deschis scorul cu un şut de la marginea careului.

Tot printr-o execuţie de la distanţă au egalat gazdele pe finalul primei reprizei. Debrecen s-a distanţat decisiv în repriza secundă, după două lovituri de la 11 metri, iar în ultimele 10 minute “U” a mai primit două goluri, unul de la 50 de metri și unul cu ajutorul lui Marius Coman.

S-a terminat 5-1 pentru Debrecen, după un meci în care clujenii au arătat bine timp de 45 de minute. Mai jos puteți vedea înregistrarea completă a meciului.

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio, Mureşan, Telcean, Neciu – Dican, Barbu – Ştefănescu, Goga, Mailat – Gavra. Au mai intrat: Gorcea – Takacs, Taub – Penescu, Văsălie, Pop, Mihalcea, Pîrvulescu, Coman, Pașcalău, Vomir.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.